Korona Genç Kadına Annelik Duygusu Yaşatmadı

Koronavirüs annelik sevincini yaşatmadı! Anne öldü, bebek hayatta

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde coronaya yakalanan 7 aylık hamile Nazire Özkan bir ay süren yaşam savaşını kaybetti. Ameliyatla alınan bebek ise hayata tutunmayı başardı.

Nazire Özkan

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde 23 yaşındaki Nazire Özkan annelik sevincini yaşayamadan hayatını kaybetti. Yaklaşık bir ay önce Serinhisar Belediyesi’nde zabıta olarak görev yapan eşi Serkan Özkan ile birlikte coronaya yakalanan 7 aylık hamile Nazire Özkan karantinaya girdi.

Sözcü’de yer alana habere göre; Eşi 14 günlük karantina süresini atlatmasına rağmen Nazire Özkan’ın durumu kötüleşti. Bir ay önce yapılan operasyon ile bebeği alındı. Ancak bir ay boyunca yoğun bakımda kalan Nazire Özkan’ın sağlık durumu iyiye gitmedi

Anne öldü bebeği hayatta

Dün sabah daha da kötüleyen Özkan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Nazire Özkan’ın ağır zatürree geçirdiği öğrenildi.

Bir ay önce annesinin karnından alınan ve kuvözde tutulan bebeğinin sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi. Anne Nazire Özkan bugün Serinhisar Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et