Köpeklerin Bulduğu Kafatası Mehmet Ali Koran’a Ait Çıktı!

Muğla Bodrum’da tekne boyacılığı yapan Mehmet Ali Koran, 24 Aralık 2019 tarihinden ortadan kayboldu. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan aile iş arkadaşlarından şüpheleniyordu. Bölgede bulunan köpekler bir insan kafatası getirmişti. Yaklaşık 7 ay sonra bölgede bulunan insan kafatasını inceleyen ekipler kafa tasının Mehmet Ali Koran’a ait olduğu tespit etti. Cinayetten şüphelenen polis ekipleri Koran’ın 4 yakın arkadaşını gözaltına alındı.

Mehmet Ali Koran, Müge Anlı, Köpeğin Bulduğu kafatası, Muğla,  Bodrum
Mehmet Ali Koran, Müge Anlı, Köpeğin Bulduğu kafatası, Muğla, Bodrum

Mehmet Ali Koran’ın Kaybolduğu Gece Birlikte Olduğu Arkadaşları Gözaltına Alındı!

24 Aralık 2019 tarihinden ortadan kaybolan Mehmet Ali Koran’ın o gece arkadaşları ile birlikte olduğu ve kız arkadaşı ile buluşmaya gittiği öğrenilmişti. Uzun zamandır haber alınamayan genç adamın gece geri tersahaneye döndüğü ve sabah 5’te geri tersaneden çıktığı söylenmişti.

Olay ile ilgili baş şüpheli ise patronu Recep Bey!

Mehmet Ali Koran’ın cinayete kurban gittiği düşünülürken, hem patronu hemde ev arkadaşı Recep bey baş şüpheli. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Recep Bey, oğlunu arayan Mehmet Ali Koran’ın annesine intihar edeceğini söyledi. Anne’de oğlumu çıkar sonra intihar et demişti.

Mehmet Ali Koran, Recep
Mehmet Ali Koran, Recep

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 16 Temmuz günü sokak köpekleri tarafından bulunan bir kafatası üzerinde yapılan incelemeler sonrasında kafatasının kayıp şahıs Mehmet Ali Koran’a ait olduğu ve şahsın bir cinayete kurban gittiği değerlendirildi. Soruşturmayı derinleştiren Muğla Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri, Koran’ın 4 yakın arkadaşını cinayet şüphesiyle gözaltına alındığı öğrenildi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et