Komşu Cengiz Ortaya Çıktı! Meğerse Kendi Kızını Kucağına Almış!

Herkes Esra Erol’un sunduğu programda yaşanan olayı konuşuyor. Canlı yayından çocuğunun komşusundan olduğunu öğrenen Fırat Karakuş, DNA testi sonucundan çocuğunun komşusundan olduğunu öğrenmişti. Karısı Cengiz’den diyerek sevinç gösterisinde bulunurken, komşu Cengiz’in yeni doğan bebekle çekindiği fotoğraf ortaya çıktı.

Komşu Cengiz, Cengiz Koraltan

Esra Erol’un programında eşi ve kızını aramak için gelen Fırat Karakuş, kızının komşusundan olduğunu öğrenmişti. Karısı sevinerek komşusunun adını vermiş ve çocuğun komşu Cengiz’den olduğunu söylemişti. Programda yaşanan bu olay sosyal medya üzerinden “Esra Erol” etiketi altında ahlaksızlık ve zina olarak tepki görürken, komşu Cengiz’in ailenin yanına gelerek çocukla fotoğraf çekindiği ortaya çıktı. Komşu Cengiz’in kucağına aldığı çocuğun ise kendisine ait olduğu ise Fırat Karakuş’un eşi tarafından söylendi. Meğerse komşu Cengiz kendi çocuğunu kucağına almış. Durum sosyal medyadan büyük tepki çekmeye halen devam ediyor.

Yaşanan Olayın Videosu İse Şöyle;

ATV’de Esra Erol’un programında bir kadın, çocuğunun kocasından değil komşusundan olduğunu öğrenince sevinç gösterisinde bulunmuştu.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et