Kolonya Karaborsaya Düştü! Fiyatlar 3 Katına Çıktı!

Koronavirüs’ten Korunmak İçin Önerilen Kolonya Karaborsada!

İstanbul’da da çok sayıda kişi kolonya almak için harekete geçti. Ancak Market, bakkal ve kolonya satış noktalarına kolonya almak için toptancılara gidenler ise kolonya bulmakta zorlandı. Öte yandan kolonya fiyatlarının 3 katına çıktığı esnaf tarafından beyan edildi.

Kolonya

Bayrampaşa’daki toptancı çarşısında birkaç dükkan dışında kolonyaların tükendiği ifade edilirken, toptancılar bayilere sipariş verdi ancak kolonyaların ne zaman geleceği bilinmiyor. Satış fiyatlarında ise bir gün içinde büyük bir artış görüldüğü belirtiliyor. Toptancılık yapan ve ellerinde kolonya kalmadığını ifade eden Ömer Kaya, “Aşırı derecede bir talep oluştu. Bir yılda satamadığımız ürünü bir saatte tükettik.” dedi.

Sabah 20 Lira Akşam 60 Lira!

Market işleten esnaf Erdal Demir de, “Saat 09.30’a kadar eldeki bütün kolonyalar bitti. Vatandaş geldi aldı eski fiyattan. Bitince ben yeniden almaya gittim. Fiyatlar üçe katlamış. Mecburen aldık. Vatandaş gelip soruyor. Sabah 20 liraya aldığınız şey öğleden sonra 60 liraya satılıyor. 6 adet kolonyayı 576 liraya aldım” ifadelerini kullandı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et