Kobe Bryant ile Beraber 13 Yaşında ki Kızı da Hayatını Kaybetti!

Ünlü Basketbolcu NBA’nin en iyi yıldızlarından biri sayılan 41 yaşında ki Kobe BryantABD basınında yer alan haberlere Californiya’da geçirdiği bir helikopter kazası sonucunda hayatını kaybetmişti,Kobe Bryant’ın 13 yaşında ki kızının da o kazada hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kobe Bryant, Gianna Dies
Kobe Bryant, Gianna Dies

Kobe Bryant, ABD’ye göre sabah saatlerinde kendine ait Sikorsky S-76 tipi helikopteriyle geçirdiği kazada kurtulamadı. Kobe Bryant’ın 13 yaşındaki kızı Gianna Maria’nın da helikopter kazasında hayatını kaybettiği açıklandı. Helikopterde pilot ile birlikte 9 yolcunun bulunduğunu bildiren Los Angeles bölge şerifi Alex Villanueva, kaza bölgesinin durumu ve lokasyonu nedeniyle operasyonun günler süreceğini belirtti. 1991 model Sikorsky S-76B helikopter John Wayne Havaalanı’ndan sabah 09:06’da havalandı. Kazanın yaklaşık 40 dakika sonra olduğu tahmin ediliyor. Yetkililer 09:47’de ilk 911 aramasını aldı ve itfaiye ekipleri olay yerine intikal etti.

Helikopter Kazasında Ünlü Beyzbol Koçu’da Vardı!

Helikopter kazasında hayatını yitirenlerden birinin beyzbol koçu John Altobelli, eşi Keri Altobelli ve 13 yaşındaki kızları Alyssa’nın da olduğunu iddia edilirken, Eşi Matt Mauser, Bryant’ın yardımcı koçlarından Christina Mauser’ın da aynı kazada hayatını kaybettiğini öğrenildi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et