Kısıtlamalar ne Zaman Kalkacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan; Kabine Tolantısı Sonrası Açıklarız

Kısıtlamalar ne zaman kalkar? Cumhurbaşkanı Erdoğan cevapladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kısıtlamalar ne zaman kalkar? sorusuna yanıt veren Erdoğan, ‘Kabine Toplantısı’ndan sonra varsa öyle bir şey açıklarız’ dedi.

AK Parti Grup Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, basın mensuplarının, ‘kısıtlamalar ne zaman kalkar?’ sorusunu yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kısıtlamalarla ilgili ‘Kabine Toplantısı’ndan sonra varsa öyle bir şey açıklarız’ dedi.

AK PARTİ İL KONGRELERİ

Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 7. Olağan Erzurum ve Erzincan İl Kongreleri’ne video konferansla katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle;

Gece gündüz demeden çalıştık, ter döktük, mücadele ettik. Bir gece gündüz demeden özellikle çalıştık, çalıştıkça milletimiz de bize destek verdi. Son 18 yılda girdiğimiz 15 seçiminin tamamından hamdolsun alnımızın akıyla çıktık.

Stockholm sendromu diyerek milleti aşağıladılar.

Ahlaksızca militan iftirası atıyor.

SİYASETTE ‘MİLİTAN’ TARTIŞMASI

Terör örgütünün şehir eşkıyalarına ‘arkadaş’ diyenler bugün devletin valisine, kaymakamına, askerine ahlaksızca ‘militan’ iftirası atıyor.

Bunun adı siyaset değil, siyasetsizliktir. Bunun adı tam olarak 5. kol faaliyetidir. Türk demokrasisi adına gerçekten endişe vericidir. Bölücü örgütün uzantılarıyla kurduğu ittifaktan dolayı CHP, siyasi parti kimliğini giderek kaybetmektedir. Muhalefetin akıl tutulmasına yakalanması Türk demokrasisi adına endişe verici. Bu, CHP yönetiminin siyasi tükenmişliğinin göstergesi.

Muhalefetin içine düştüğü çıkmaz bizim işimizi kolaylaştırmıyor, bilakis sorumluluğumuz daha da artıyor.

Başkaları ne yaparsa yapsın biz işimize bakacağız. Türkiye için ne yapabiliriz ona bakacağız. Ülkemizi, bölgemizi ve dünyayı daha güvenli, huzurlu hale nasıl getirebiliriz ona bakacağız. Biz vaktimizi, enerjimizi kendi çalışmalarımızı daha ileriye taşımak için kullanacağız. İlk günkü aşkla, ilk günkü heyecanla ülkemize hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Bize durmak, dinlenmek haramdır. 

2023 seçimleri Türkiye’de CHP’nin rövanşist siyasetinin de tasfiye edildiği yeni bir dönemin müjdecisi olacaktır

Hepinize bir kez daha sevgilerimizi, saygılarımızı sunuyorum. Kalın sağlıcakla.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et