Kısa Bir Magazin Turuna ne Dersiniz?

Hızlı ve kısa bir magazin turu (23 Aralık 2020)

Kim kime ne demiş, kim nereye gitmiş ve neler yapmış? Hızlandırılmış bir magazin turuna ne dersiniz?

Farah Zeynep Abdullah’tan prens tepkisi

Farah Zeynep Abdullah önceki gün “Ben kendimin beyaz atlı prensiyim” diye tweet attı. İşte bunun üzerinden bir kıyamettir koptu. ‘İstediği aşkı bulamadı’ yorumlarına sinirlenen Farah Zeynep şu tepkiyi verdi:

“Kötü bir şey söylemek istemiyorum, ama bu beyinsizce bir yorum. Gerçekten artık yeter! Bizim prense, kahramana ihtiyacımız yok. Eski masallar bitti. O çağ da kapandı.”

Tuğba Özerk: Kendimi bilerek derde sürüklerim

Popçu Tuğba Özerk nasıl hit şarkı yaptığını anlattı:İ

Çektiğim acılar şarkılarıma büyük katkı sağlıyor. Bu sebeple iyi giden bir ilişkiyi bazen kaosa sürüklerim. İlişkideki çile ve acı hit parça için bana lazım. Kendimi bilerek derde sürüklerim. Böylece samimi işlere imza atabiliyorum.

Sultanın atölyesi

Türkan Şoray, Çubuklu’daki villasının bir odasını sanata ayırmış. Yıllar önce bıraktığı resime yeniden başlamış. Günde 2-3 saatini geçirdiği atölyesinden bir görüntüyü kızı Yağmur Ünal bir süre önce Instagram sayfasında paylaştı. Yağmur’un hayali; annesinin resimlerinden oluşan bir sergi açmak.

‘Tuhaf ve aykırı değiliz’

2017’de Londra’ya yerleşen Deniz Berdan ile kızı Begüm’ün ‘DB’ markasıyla yaptıkları tasarımları hem Türkiye hem de Avrupa’ya satıyor. Berdan “Tarzınızı farklı ve aykırı bulanlar var, ne diyorsunuz?” sorusuna şu cevabı vermiş: “Hayır, tam tersine çok uyumlu kişileriz. Tuhaf, aykırı gibi tanımlar ikimizi de çok kırıyor ve üzüyor.” Begüm ise “Annem çok disiplinli biridir. Müthiş detaycıdır. Her şeyi ondan öğrendim” diyor.

‘Muslera çok romantik’

Galatasaray’ın kalecisi Fernando Muslera’yı, eşi Patricia Callero şöyle anlatmış:

“Çok romantiktir. Birlikte çok eğlenir ve güleriz. Çok iyi arkadaş ve sırdaşız. Aynı zamanda harika bir baba. Bir tek Galatasaray kaybettiğinde biraz sorun çıkarıyor. Yoksa her zaman çok iyi.”

Kafadan sarı- kırmızı

Galatasaray’ın Senegalli futbolcusu Mbaye Diagne önceki gün İstinyePark’daydı. Yanında eşi Teresa Nuitta ile 2 yaşındaki kızı Mia vardı. Sarı-kırmızılı golcü ailesi ile alışveriş yaptı. Saçlarının bir kısmını da takımının renklerine boyaması dikkatlerden kaçmadı.

‘Bugün soyadımın bütün namusu temizlenmiştir’

Oyuncu Berk Oktay, 2016’da evlendiği Avukat Merve Şarapçıoğlu’ndan geçen şubatta olaylı bir şekilde boşanmıştı. Eski eşini mühtehcen fotoğraflarını paylaşmakla suçlamıştı. İstanbul 23. Asliye Ceza Mahkemesi’nde dün görülen duruşmada Merve Şarapçıoğlu masum ve mağdur olduğunu söyleyip beraatini talep etti. Ama ‘özel hayatın gizliliğini ihlal’ suçundan 2 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırılmasına karar verildi. Berk Oktay, mahkeme çıkışında “Davayı geri çekmem için tehdit edildim. Ama geri adım atmadım. Allah’a çok şükür adalet yerini buldu. Bugün soyadımın bütün namusu temizlenmiştir” diye konuştu.

‘Kaç gecedir gözümüze uyku girmiyor’

İdo Tatlıses ile sevgilisi Yasemin Şefkatli’nin 3 köpeği var: Mila, Maça, Dogy. Mila geçen cumartesi doğum yaptı. 5 yavrusu oldu. Yasemin Şefkatli, “Aile büyüdü. Bebekler çok tatlı. Ne var ki, sayelerinde kaç gecedir gözümüze uyku girmiyor” dedi.

Yılanla şov

Şevval Şahin sevgilisi Marcus Aral ile geçen eylülde İngiltere’ye gitmişti. Sonra Amerika Miami’ye, ardından Meksika Tulum’a geçmişlerdi. Şimdi de Endonezya’nın Bali adasındalar. Miss Turkey 2018 Güzeli tatilde şov yaptı. Bir yılanla dans etti. Boynuna doladı, sarılıp sarmaladı, öpücük vermeyi de ihmal etmedi.

Anneye hediye

2017 Best Model of The World birincisi Aslıhan Karalar geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Mağazaları dolaşan oyuncu, annesi Nuray Karalar’ın doğum günü için hediye almaya geldiğini söyledi. 21 yaşındaki Aslıhan Karalar mağazaları dolaşırken de kahve içti.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et