Kış Tatili İçin En Güzel Tatil Yerleri

Ağva
Ağva
AĞVA
Ağva, Latince’de iki dere arasına kurulmuş köy ve su anlamına geliyor.  Son yıllarda adını sıkça duyduğumuz  Ağva  İstanbul’un şile ilçesine bağlı. Şehre yakın olması, muhteşem doğası , temiz havası, denizi, kumsalı, yürüyüş alanları şehrin karmaşasından kurtulup kafa dinleyebilmek için biçilmiş bir kaftan.
 
Abant Gölü
Abant Gölü
ABANT GÖLÜ TABİAT PARKI
Her tarafı ormanlarla kaplı, dağların çevrelediği bir alanda yer alan Abant gölü tabiat parkı,  gün geçtikçe daha çok ziyaretçi çeken ve popülerliği gittikçe artan bir tatil merkezi. Ayrıca fotoğraflarla ölümsüzleştirebileceğiniz en uygun zaman kış mevsimi. Eşsiz manzaraya sahip bu yerde göl kenarında mükemmel vakit geçirebilirsiniz.
 
Uludağ
Uludağ
ULUDAĞ
Bursa Marmara bölgesinin İstanbul’dan sonra gelen ikinci şehri. İster sonbaharda gidin eşsiz manzaranın tadını çıkartın, isterseniz kışın gidin unutulmaz bir kar tatili yapın.
 
Polonezköy
Polonezköy
POLONEZKÖY
Polonezköy İstanbul’un kent merkezine yalnızca 30km uzaklıkta.Günümüzde İstanbul’ un en gözde turizm merkezlerinden biri olan Polonezköy hem günübirlik geziler, hem de günlük konaklamalar için sıklıkla tercih ediliyor.
 
Kartalkaya
Kartalkaya
KARTALKAYA
Türkiye’de kayak denince aklımıza ilk gelen yerlerden biri de Kartalkaya değil mi? Bolu ilinin güney doğusunda Köroğlu Dağları üzerinde yer alıyor. Tur kayağı için de oldukça müsait bir yer. Niyetiniz grup halinde gitmekse eğer, Kartalkaya’yı tercih edebilirsiniz.
 

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et