Kırmızı Odaya Uğur Yücel’den Sonra Yeni Bir İsim Daha Dahil Oldu

Kırmızı Oda kadrosuna Itır Esen dahil oldu

Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan OGM Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği TV8’n reyting rekorları kıran Kırmızı Oda dizisine Yeşilçam’ın usta isimlerinden biri dahil oldu. Uğur Yücel’in ardından Kırmızı Oda’ya Itır Esen dahil olurken Zafer’in annesi Nurcihan’a hayat verecek.

Başrollerinde Binnur Kaya’nın rol aldığı yayınlandığı her bölümle hem televizyonda reyting rekorları kıran hem de sosyal medyada gündem olan TV8’de ekrana gelen Kırmızı Oda dizisi kadrosunu genişletmeye devam ediyor.

Gerçek hayat hikayeleri ve karakterleriyle Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan Kırmızı Oda dizisine Yeşilçam’ın en güzel kadınlarından olan Itır Esen dahil oldu.

Kırmızı Oda kadrosuna 33. bölümden itibaren dahil olacak olan Itır Esen, Zafer’in annesi Nurcihan’a hayat verecek.

Zafer’in hayranlıkla bahsettiği, padişah soyundan gelme, aristokrat, saygın ve güzel bir kadın olan Nurcihan, tedavisi sırasında eşi Vahit’e destek olmaktan geri durmayacak. Vahit’in eşi Nurcihan ile ilişkisi, Doktor Hanım’ın üzerinde durduğu konulardan biri olacak.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et