Kimlik Doğrulaması ile Maske Alabilirsiniz!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, cep telefonuna maske kodu gelmeyen ve telefonu olmayan 20-65 yaş arasında ki vatandaşların da eczaneden maske alabileceğini belirtti. Koca, eczanede kimlik doğrulaması ile vatandaşların maske alabileceğini belirtti.

Ücretsiz Maske Eczane
Ücretsiz Maske Eczane

Cep Telefonunuza Kod Gelmediyse Endişe Etmeyin Yine de Maske Alabilirsiniz!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, eczaneden ücretsiz alınan maskeler ile ilgili açıklama yaptı. Koca, cep telefonuna mesaj gelmeyen 20-65 yaş arası kişilerin eczaneye giderek kimlik doğrulaması yöntemiyle maske alabileceğini beyan ederek şunları söyledi;

20 ile 65 yaş arası vatandaşa bir kod vererek, eczanelerden temini yolunu tercih ettik. Kendilerine mesaj gelmeyen kişiler için veya telefonu olmayan, kaydı olmayan kişiler için de eczaneye müracaat ettiğinde kimlik doğrulaması sonrası yeniden bir kod verilme durumunu da sağladık. Şu dönemde eczaneler üzerinden 20-65 yaş arası vatandaşımıza maskeyi ücretsiz vermeye devam ediyor olacağız.

Fahrettin Koca

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et