Kılıçdaroğlu’nun Seval Türkeş’i Ziyareti Sonrası Kutalmış Türkeş’ten Bahçeliye Sert Sözler

Kılıçdaroğlu Seval Türkeş’i ziyaret etti ortalık karıştı! Ahmet Kutalmış Türkeş’ten Devlet Bahçeli’ye zehir zemberek sözler

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, MHP’nin kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in eşi Seval Türkeş’e gerçekleştirdiği ziyaretin yankıları sürüyor.

Ziyarette Kılıçdaroğlu’na İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu eşlik etmişti.

“TÜRKEŞ SOYİSMİNE SAYGIMDAN DOLAYI…”

Konuyla ilgili CNN Türk Masası programında açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Basın Danışmanı Metin Özkan, “15 Temmuz’a tiyatro diyenlerin, HDP, İYİ Parti, Saadet Partisi ile Anayasa çalışanların, Biden’dan demokrasi dilenenlerini, namus sözü verdiği işleri kapıya koyanların, kadın hakları deyip parti içi tacizlere sessiz kalanların, orduya satılmış diyenlerini, iradesi Kandil olan terör sözcüsü Selahattin Demirtaş’ın göğsüne şeref madalyası takanların, belediyelere özerklik sözü verenlerin, Yunan gazetesine Türkiye’yi şikayet edip manşet olanların, Demirtaş’ı pazar kahvaltısına çağıranların, ben rahmetli Başbuğ Alparslan Türkeş’e saygım, sevgim, hürmetim sonsuzdur, onun için Türkeş soyismine saygımdan dolayı Seval Hanım’a bir şey demiyorum ama genel bir değerlendirme yapıyorum. Demirtaş’ı çay içmeye çağıranların vicdanına bırakıyorum” ifadelerini kullandı.

“BAHÇELİ, TÜRKEŞ İLE CEZAEVİNDE KAÇ KEZ GÖRÜŞMÜŞ”

Metin Özkan’ın programdaki sözlerine sinirlenen Türkeş’in oğlu Ahmet Kutalmış Türkeş, programın moderatörü Semiha Şahin’e Twitter üzerinden mesaj gönderdi. Kutalmış Türkeş, mesajında hem Metin Özkan’a hem de MHP Genel Başkanı Bahçeli’ye sert sözlerle yüklendi: “Metin Özkan isimli ömründe Türkeş’le hiçbir şey paylaşmamış adama sorar mısınız Seval Türkeş 5 yıl boyunca her gün hapishane kapılarında Alparslan Türkeş’i beklerken Devlet Bahçeli ve Metin Özkan neredeymiş?! Bahçeli Türkeş’in tutukluluk yıllarında Türkeş ile kaç kez görüşmüş!” 

“BEN CEZAEVİ KAPISINDAYKEN SEN OYUNCAKLARINLA OYNUYORDUN”
Kutalmış Türkeş, son mesajında ise Türkgün gazetesi yazarı Yıldıray Çiçek ile MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ı hedef aldı. Seval Türkeş’in Kılıçdaroğlu ile görüşmesini eleştirenlere şu sözlerle yanıt verdi: “Yıldıray isimli şahsiyetsiz fino; Türkeş’in bir ömür yanında olan eşi SEVAL TÜRKEŞ ve biz, tutukluluk yıllarında her sabah 5’te kalkıp Mamak kapılarında beklerken, sen ve anan evinizde uyuyor sen de oyuncaklarınla oynuyordun! Bilge liderin ve Semih iti de evinde yatıyordu!”

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et