Kerem Tunçeri Instagram Mesajları İfşa Oldu!

Eski Milli Basketbolcu Kerem Tunçeri’nin Instagram Mesajları İfşa Edildi! Bir Çok Kadının Paylaştığı Mesajlar Magazin Gündemine Bomba Gibi Düştü!

Kerem Tunçeri’nin birçok manken ve fenomene instagram üzerinden mesaj attığı ve buluşmak için ısrar ettiği mesajlar gündeme düştü. Kerem Tunçeri’nin Aslı Enver ile ilişkisinin gün yüzüne çıkmasının ardından eski basketbolcunun sosyal medya üzerinden modellere ve fenomenlere attığı mesajlar da birer birer yayınlanmaya başlandı.

Kerem Tunçeri
Kerem Tunçeri

Beren Güney, Elif Şen Azra ve Ecem Kerem Tunçeri’nin Kendilerine Attığı Mesajları Paylaştı!

Sosyal medya fenomeni Beren Güney, Kerem Tunçeri’nin kendisine attığını iddia ettiği mesajları paylaştı. Instagram’da 120 bine yakın takipçisi bulunan Güney, daha önce de Beşiktaş forması giyen Muhammed Elneny’nin kendisine attığı mesajları ifşa ederek gündeme gelmişti.Beren Güney, Kerem Tunçeri hakkında “karantinada kafayı yedi herhalde” notunu düştüğü bir paylaşımda bulundu. Fotoğrafının photoshop olduğu yorumları üzerine mesajların videosunu paylaştı. Beren Güney’in ardından bir başka sosyal medya fenomeni Elif Şen Azra da Kerem Tunçeri ile aralarında gerçekleştiğini öne sürdüğü konuşmaları paylaştı.

Kerem Tunçeri Mesajlaşma  İfşası
Kerem Tunçeri Mesajlaşma İfşası

Elif Şen Azra, söz konusu paylaşımında, ‘Son zamanlarda kimler ile aşk yaşayacağını şaşırdın sanırım Kerem Tunçeri! Sırada kimler var daha acaba?’ ifadelerini kullandı.

Kerem Tunçeri İfşa
Kerem Tunçeri İfşa

Kerem Tunçeri’nin mesajlarını ifşa eden son isim ise eccossi kullanıcı adıyla Instagram’da yaklaşık 60 bin takipçisi bulunan Ecem isimli model oldu. Ecem, Kerem Tunçeri’nin kendisine attığını öne sürdüğü mesajları, ‘Sanırım sadece tek bir kişiye yürümemiş’ notuyla paylaştı.

kerem tunçeri mesajları
kerem tunçeri mesajları

Sosyal Medyadan #KeremTunçeri hashtagı ile kullanıcılar Kerem Tunçeri’ye tepki gösterdi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et