Kenan İmirzalıoğlu Baba Oluyor! Sinem Kobal 4 Aylık Hamile

Kenan İmirzalıoğlu’nun eşi Sinem Kobal 4 aylık hamile! Cinsiyeti de belli

ATV ekranlarında yayımlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunucusu Kenan İmirzalıoğlu’nun eşi Sinem Kobal hamile iddiası gündeme bomba gibi düştü. Üstelik bebeğin cinsiyetinin de belli olduğu iddia edildi.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu 2016 yılında görkemli bir düğünle dünyaevine girmiş, ikili magazin gündeminin gözde çifti haline gelmişti. Mutlu birliktelikleri ile herkese örnek olan çiftten uzun zamandan beri beklenen müjdeli haber geldi. 

Herkes Sinem Kobal’dan ve Kenan İmirzalıoğlu’ndan bir bebek haberi bekliyordu ikili henüz doğrulamasa da Kobal’ın 4,5 aylık hamile olduğu iddia edildi. Üstelik iddialara göre ikilinin bebeğinin cinsiyeti de belli oldu. 

216

Kanal D’nin magazin programı 2. Sayfa’ya göre, Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, bir kız bebek bekliyor. 

Öte yandan Sinem Kobal’ın hamilelik haberleri daha önce de çıkmış fakat Kobal, bu iddiayı yalanlamıştı. 

Peki, Sinem Kobal kimdir?

14 Ağustos 1987 tarihinde dünyaya geldi. İlk okula başlamadan 2 yıl önce bale eğitimi almaya başladı. 1991-1999 yılları sürecinde bu eğitimi devam etti.

İstek Vakfı Özel Acıbadem Lisesi’nde eğitim görmeye başladı. Bu yıllarda step, basketbol ve voleybol sporlarıyla ilgilendi. Basketbol takımıyla İstanbul şampiyonluğu yaşadı ve aikido alanına yöneldi.

2000 yılından 2003’e kadar devam eden Dadı dizisiyle ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. Bu diziyle, Jetix Çocuk Ödülleri’nden En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü kazandı.

Dadı biter bitmez Lise Defteri dizisinde rol almaya başladı. Bu diziyi sırasıyla Hürrem Sultan ve Nefes Nefese dizileriyle Dünyayı Kurtaran Adam ve Ayakta Kal filmleri takip etti.

Henüz lise talebesiyken tiyatroya adımını attı ve Uygur Gösteri’de sahne aldı. Lise bittikten sonra Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları Bölümü’nde eğitim görmeye başladı.

2006 yılında başrolü olduğu Selena dizisine başladı. Bu dizi o’na, geniş çaplı bir şöhret getirdi. Dizi, 2009 yılına kadar devam etti.

Küçük Sırlar, Gönül İşleri ve Analar ve Anneler dizilerinde, Romantik Komedi film serilerinde başrolü üstlendi. Çeşitli reklam filmlerinde rol aldı.

Son olarak Gecenin Ötesi dizisinde rol alan Kobal, 2014 yılında oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile evlendi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et