Kemal Büyükdeniz Cinayetinde İtiraf Geldi! Hüseyin Kasnakçı Cinayeti İtiraf Etti!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Konu Alınan Kemal Büyükdeniz Cinayetinde İtiraf Geldi! Yakın Arkadaşı Hüseyin Kasnakçı Cinayeti İtiraf Etti!

Kemal Büyükdeniz Cinayeti, Mersin Anamur
Kemal Büyükdeniz Cinayeti, Mersin Anamur

Mersin’in Anamur ilçesinde Avanos yaylasında işkence edilerek öldürülen 2 çocuk babası Kemal Büyükdeniz cinayetinde itiraf geldi. Müge Anlı’nın programına katılan en yakın arkadaşı Hüseyin Kasnakçı gözlaltına alınarak sorgulanırken cinayeti itiraf etti. Hüseyin Kasnakçı’nın Kemal Büyükdeniz’in öldürüldüğü yere aynı gün içerisinde bir kaç kez gittiği kamera kayıtlarına yansıdı.

Kemal Büyükdeniz Cinayeti, Katil Hüseyin Kasnakçı
Kemal Büyükdeniz Cinayeti, Katil Hüseyin Kasnakçı

Hüseyin Kasnakçı Kemal Büyükdeniz’i Öldürdüğünü İtiraf Etti!

Cinayet günü verdiği çelişkili ifadeler ve torununun kendisini yalanmasıyla büyük şüphe çekmişti. 7 kişinin gözaltına alındığı olayda Hüseyin Kasnakçı aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan Kemal Büyükdeniz’i bir tartışma sırasında öldürdüğünü itiraf etti.

Kemal Büyükdeniz, Hüseyin Kasnakçı
Kemal Büyükdeniz, Hüseyin Kasnakçı

Hüseyin Kasnakçi istemeden kaza ile arbede sırasında öldürdüm dedi. Yaylada öldürülen Kemal Büyükdeniz cinayetinde akrabaları katille yakın ilişkileri olduğunu söylerken itiraf karşısında şaşkınlığa uğradı. Müge Anlı cinayetle ilgili zaten bilinen bir şeydi. Jandarma olayı delillendirdi ben sadece fotoğrafı çekiyorum dedi. Cinayetin tek başına mı yoksa birden fazla kişi ile işlendiğini ve suç ortaklarının kim olduğu, olayı kimlerin sakladığı ise araştırılıyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et