Kebriye Koç ve Ekibi Didem Arslan Yılmaz’la Yollarına Devam Ediyorlar…

Müge Anlı ile Tatlı Sert programından ayrılıklarıyla oldukça çok konuşulan Kebriye Koç ve ekibi Didem Arslan Yılmaz’ın programında çalışmaya başladı. Müge Anlı’dan ayrılık sebeplerinin ne olduğu merakla araştırılan Kebriye Koç ve ekibi “Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme” programında jenerik yazılarında yer aldı.

Gökhan Bektaş, Didem Arslan Yılmaz
Gökhan Bektaş, Didem Arslan Yılmaz

Müge Anlı ile uzun yıllar beraber çalışan Kebriye Koç ve ekibi Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programında görev almaya başladı. Kebriye Koç Müge Anlı’nın programından ayrılması izleyicilerde büyük bir şok yaratmıştı. Kebriye Koç, muhabirler Gizem Gündoğdu ve Tuğçe Kocaman ile haber koordinatörü Gökhan Bektaş’ta Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programında yer aldı.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı Yayın Hayatına Başladı

17 Ağustos’ta yani geçtiğimiz pazartesi günü yayın hayatına başladı. Didem Arslan Yılmaz’ın programının sonunda yer alan jenerik bilgilerinde Kebriye Koç ve ekibinin Didem Arslan Yılmaz ile çalıştıkları görülüyor. Müge Anlı’nın ekibinden ayrılan çalışanların görev dağılımı ise birebir aynı.

Didem Arslan Yılmaz, Kebriye Koç, Gökhan Bektaş, Tuğçe Kocaman, Gizem Gündoğdu
Didem Arslan Yılmaz, Kebriye Koç, Gökhan Bektaş, Tuğçe Kocaman, Gizem Gündoğdu

Kebriye Koç uygulayıcı yapımcı, Gökhan Bektaş Haber Müdürü, Gizem Gündoğdu ve Tuğçe Kocaman’ın ise muhabirlik görevlerini sürdürdükleri görülüyor. Böylelikle Müge Anlı’ya tekrar geri dönme ihtimalleri ise oldukça düşük görünüyor. Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı ise gün itibariyle 5 bölümü şimdiden geride bıraktı.

Ne Olmuştu?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının tekrar başlaması ile Müge Anlı’nın programında yakın çalışma arkadaşlarının yer almaması dikkat çekmişti. Müge Anlı ekibinden bazı çalışanların ve programda ki muhabirlerin değişmesi de gözden kaçmamıştı. Jenerik yazılarında Kebriye Koç ve ekibinin yer almaması Müge Anlı’nın programını sürekli takip eden izleyicilerin gözünden kaçmamıştı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yapımcılığını üstlenen Kebriye Koç ve muhabirler Gizem, Tuğçe ve Gökhan’ın pandemi sonrası programdan ayrıldığına ilişkin herhangi bir açıklama yapılmamıştı. Kebriye Koç, Uzun yıllar boyunca Müge Anlı’nın programında yapımcılık yapmıştı. Bu ayrılık şok etkisi yaratmıştı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et