Kayseri’de Korkunç Cinayetler! Müge Anlı Açıkladı!

Kayseri’de Korkunç Cinayetler Zinciri

Müge Anlı Kayseri’de ortadan kaybolan Mehmet Turhan ve Firdevs Öztürk olayında en son gelişmeleri aktardı. Kayıp çiftin olayında şüphelenilen amca Yusuf Turhan, eşi ve oğlu gözaltına alındı. Anne ve babasını arayan amcası ile aynı adı taşıyan Yusuf Turhan emniyete giderek elindeki belgeleri Emniyete teslim etti.

Kayseri'de Cinayetler Zinciri, Seri Cinayetler, Mehmet Turhan, Firdevs Öztürk, Yusuf Turhan, Cinayet, Kayıp, Müge Anlı
Kayseri’de Cinayetler Zinciri, Seri Cinayetler, Mehmet Turhan, Firdevs Öztürk, Yusuf Turhan, Cinayet, Kayıp, Müge Anlı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Müge Anlı, Mehmet Turhan ve Firdevs Öztürk kaybında yaşanan son dakika gelişmeleri aktarıldı.

Müge Anlı, 19 Mayıs tarihinden itibaren kayıp olan çifti ararken “10’a yakın kayıp ve cinayet dosyası ile karşı karşıya kaldık” dedi.

Anlı, Pandora’nın Kutusu gibi diyerek olayların peş peşe geldiğini ve bir ipucunun arkasından birçok olayın ortaya çıktığını anlattı.

Kayseri Emniyeti Kayıp Çift İçin Operasyon Başlattı!

Kayseri Emniyeti operasyon için düğmeye basarken amca Yusuf Turhan ve eşi gözaltına alındı. Öte yandan anne ve babasını arayan Yusuf Turhan, amcası hakkında şikayetçi oldu. Kayıp çiftin oğlu cinayet itiraflarının yer aldığı ses kaydını da Emniyete teslim etti.

10 Kişi Kayıp yada Cinayete Kurban Gitti

Kayseri’de boşandıktan sonra da beraberliklerini sürdüren Mehmet Turhan ile Firdevs Öztürk çifti, 19 Mayıs tarihinde şüpheli bir şekilde kayıplara karıştı. Anne ve babasını bulmak için Müge Anlı’ya başvuran Yusuf. Turhan., 8 gündür kayıp olan babası ile ilgili kan donduran açıklamalarda bulundu. Kayıp babasının, amcası yüzünden 3 cinayetten sorumlu olduğunu, yabancı uyruklu bir kadının da kollarını satırla kestiğini ileri sürdü.

Yusuf Turhan
Yusuf Turhan, Kayseri, Müge Anlı

Geçmişte Kız Kardeşlerini Öldürdüler

Anne ve babasını arayan Yusuf Turhan ise korkunç cinayetler zincirini anlatmıştı. Canlı yayında babası Mehmet. Turhan’ın geçmişte kız kardeşinin, 15 yıllık arkadaşının ve gasp ettiği başka bir şahsın cinayetinden sorumlu olduğunu söyleyen Yusuf. Turhan., babasının ayrıca yabancı uyruklu bir kadının da kollarını satırla kestiğini ifade etti.

Kayseri'de Cinayetler Zinciri
Kayseri’de Cinayetler Zinciri

55 yaşındaki Mehmet Turhan’ın kaybolmadan hemen önce amca Yusuf Turhan ile mal meselesi yüzünden husumetli olduğu öğrenildi. Anlatılan cinayetleri birlikte işlediği kardeşi Yusuf Turhan’a mektup yazdığı da ortaya çıktı. Daha sonra Canlı yayında Müge Anlı tarafından bir mektup okunarak Mehmet Turhan’ın kardeşi Yusuf Turhan’a, “Sana bir fırsat veriyorum. Ya beni öldür, ya da öldürttür. Yüzleştikten sonra seni öldüreceğim. Şerefim ve namusun için herkese ibret olsun diye yapacağım” dediği öğrenildi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et