Kayıp Mustafa Özbay Olayında Flaş Gelişme! Müge Anlı Bir Olayı Daha Sonuçlandırıyor

Kayıp Mustafa Özbay Olayında sona yaklaşıldı.Bütün bulgular Ağabey ve çocukları üzerinde yoğunlaşıyor.Normal hayat akışına uygun davranışlar sergilenmiyor

MUSTAFA ÖZBAY OLAYINDA BÜYÜK GELİŞME

Müge Anlı ile Tatlısert programında Mustafa Özbay Olayı ile ilgili flaş gelişmeler yaşandı. Isparta İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler ve olay yeri inceleme ekipleri yeğenler Selim Özbay ve Hüseyin Özbay’ın evinde sabah saatlerinde inceleme yaptılar. Tüm ev didik didik arandı… Selim Özbay’ın aracı da inceleme ekipleri tarafından incelendikten sonra çekici yardımıyla götürüldü. Narkotik ve kadavra köpekleri de evde bulgular aradı. Toplanan bulgular incelenmek üzere alınmıştı.

Yapılan inceleme sonucu Selim Özbayın bagajında kan izlerine rastlandığı gibi baba ve ağabeyinde araçlarında da kan izlerine rastlanmıştır.O akşam geç saatlerde en az beş kere amcasını evinin önünden geçtiği kamera kayıtlarıyla tesbit edilmiştir. Bu durumda Selimin gece yarısı gelerek Hüseyin’i uyandırması birlikte gitmeleri sabahlara kadar oturup çay içmeleri normal hayatlara aykırı bir şekildir.

Müge Anlı, iki kardeşin elbise ve ayakkabılarını yok etmişler. Ayrıca kullandıkları cep telefonlarını dahi yok etmişler. Yeni telefonlarını kullanmaya başlamalar, Bütün bunlar dikkatleri ve şüpheleri üzerine topluyor.Hayatın doğal akışına uygun değil diyen Müge Anlı  ayrıca gizli bir tanık cezaevinde Hüseyin’in  amcasının paraları aldığı ve vermediği küçük yaştan beri bizleri dövdüğü için cezaevinden çıkınca öldürmeyi düşündüğünü söylemesi şüphelerin odağına yerleştiriyor.Savcılık önünde hesap verecekler.Bir kısmı tutuklanacak bir kısmı belki serbest bırakılacak ancak adalet yerini bulacak.

Gözaltına alınan ağabey ve çocukları Selim ve hüseyin’in gözaltı süreleri dolmasının ardından   Tasarlayarak adam öldürme suçundan savcılığa gönderildi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et