Kayıp Kardeşler Bulundu!

Kayıp Kardeşler Melike Baturalp ve Bünyamin Baturalp Şanlıurfa Kent Merkezinde Bulundu!

Karne günü iki kardeş Melike Baturalp ve Bünyamin Baturalp Şanlıurfa’nın siverek ilçesinde kaybolmuşlardı. İki kardeş bugün emniyet müdürlüğüne bağlı çocuk şube ekipleri tarafından bulundu.

Kayıp Kardeşler Bulundu
Kayıp Kardeşler Bulundu – Melike Baturalp ve Bünyamin Baturalp

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, dün saat 08.30 sıralarında karnelerini aldıktan sonra kaybolan Melike Baturalp (14) ve kardeşi Bünyamin Baturalp (11) sağ olarak bulundu. Polis eşliğinde sağlık kontrolünden geçirilen çocuklar ailelerine teslim edilecek.

Karne Korkusu Yüzünden Korkarak Otostop Çekip Kaçmışlar!

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, dün saat 08.30 sıralarında karnelerini aldıktan sonra kaybolan Melike Baturalp (14) ve kardeşi Bünyamin Baturalp (11), akşam saatlerinde Şanıurfa kent merkezinde bulundu. Topçu Meydanında Çocuk Şube Kayıp Arama ekipleri tarafından fark edilen Baturalp kardeşler, önce sağlık kontrolünden geçirildi. Ardından ifadeleri alınmak üzere Çocuk Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Sağlık durumları iyi olduğu öğrenilen kardeşlerin karne korkusu yüzünden evden ayrıldıklarını yolda otostop yaparak Şanlıurfa kent merkezine geldikleri öğrenildi. Geceyi bir binan giriş katındaki merdiven arasında yatarak geçirdikleri öğrenilen çocukların çok üzgün oldukları görüldü. Müjdeli haber çocukların Siverek’te yaşayan ailesine haber verilmesi üzerine yakınları Şanlıurfa’ya geldi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et