Kayıp Iraklı İş Adamı Majid Kareem Tuama’ın Cesedi Ormanlık Alanda Bulundu!

Türkiye’ye Daire Almak İçin Gelip Kayıplara Karışan Iraklı İş Adamının Cesedi Bulundu!

Majid Kareem Tuama, yatırım için daire almak amacıy 80 Bin Dolar ile 7 Eylül’de İstanbul’a gelmiş, alım işlemleri sürerken 10 Eylül’de Esenyurt’ta kafede yabancı uyruklu bir kişi ile buluşan Majid Kareem Tuama, kayıplara karışmıştı. İş adamı Majid Kareem Tuama’nın öldürülüp Çatalca’da ormanlık alana gömüldüğü ortaya çıktı. 5 Kişi olay ile gözaltına alınırken cinayet itirafı da geldi.

Majid Kareem Tuama, cinayet, ıraklı iş adamı
Majid Kareem Tuama, cinayet, ıraklı iş adamı

Irak’ın Necef Kenti’nde yaşayan Majid Kareem Tuama, yatırım için daire almak amacıyla yanına aldığı 80 Bin Dolar ile 7 Eylül’de İstanbul’a geldi. Bağcılar Mahmutbey’de bir otele yerleşen Tuama, Esenyurt ve Beylikdüzü’nde yapımı devam eden inşaat projelerinden değeri 840 bin doları bulan 5 tane daire almak için anlaştı ve bu daireler için bir miktar kapora bıraktı. Daire alım işlemleri sürerken 10 Eylül’de Esenyurt’ta bir kafede Suriyeli olduğu iddia edilen bir kişi ile buluşan Majid Kareem Tuama, o tarihten itibaren kayıplara karıştı. Kafeden, buluştuğu kişi ile çıkan Tuama, bir süre sonra yakınlarını arayarak para istedi. Tuama sonrasında ise parayı ileri bir tarihte göndermelerini istedi ve telefonu kapattı. Bu durum üzerine yakınları, Tuama’yı aradı ancak bir türlü ulaşamadı.

Ağabeyini Aramak İçin Türkiye’ye Gelmişti!

Majid Kareem Tuana
Majid Kareem Tuana’nın cesedi bulundu

Ağabeyinin başına bir şey geldiğini düşünen kardeşi Mohammed Kareem Tuama, 14 Eylül’de Türkiye’ye geldi. Ağabeyinin kaldığı otele giden ancak ağabeyinin otelden ayrılıp bir daha geri dönmediğini öğrenen Mohammed Kareem Tuama, kaçırıldığını düşündüğü ağabeyi için polise ve savcılığa giderek kayıp başvurusunda bulundu. Çalışma başlatan polis, Majid Kareem Tuama’nın Esenyurt’ta kafede bir kişi ile buluştuğunu ve bir süre sonra kafeden buluştuğu kişi ile ayrıldığını tespit etti. Ancak ne Majid Kareem Tuama’ya ne de buluştuğu kişiye ulaşılabildi. Polis ekipleri çalışmalarını sürdürürken olayla ilgili Irak İstanbul Başkonsolosluğu da devreye girdi.

5 Kişi Gözaltına Alındı! İtiraf Ettiler

Gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki sorgularında Tuama’yı öldürdüklerini itiraf etti. Şüpheliler ifadelerinde Iraklı iş adamının cesedini Çatalca’da ormanlık alana gömdüklerini söyledi. Şüphelilerin gösterdiği ormanlık alanda kazı yapan ekipler, Iraklı iş adamı Tuama’nın cansız bedenini buldu. Tuama’nın cansız bedeni savcının incelemelerinin ardından morga kaldırıldı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et