Kayıp Hamdi Kılıç’a Ne Oldu? Öldürüldü mü?

35 Gündür kayıp olan Hamdi Kılıç öldürüldü mü? Öldürüldüyse kim ya da kimler tarafından öldürüldü?

35 GÜNDÜR KAYIP HAMDİ KILIÇ’A NE OLDU

Müge Anlı’da bugün  35 gündür kayıp olan Hamdi kılıç hava şartları nedeniyle aramalara son verildi.Stüdyoya gelen çocukları ve yakınları bir kez daha sakine hanımdan şüphelendiklerini söylediler.Yayına bağlanarak gerçekleri açıklamasını istediler.

  YAYINA SAKİNE HANIMIN KIZI BUKET BAĞLANDI

Ancak yayına Sakine hanımın kızı Buket hanım bağlandı.Annem rahatsız diyerek  soruları yanıtlayacağını söyledi.Çocukları ise neden sakine hanımın bağlanmadığını tekrar sordular.Bu olaylar etkiledi morali bozuk diyerek cevapladı.Müge Anlı düğümü çözecek siz değil sizin annenizdir.Annenizin yayına katılarak gerekli açıklamaları yapması gerekir.

       ŞEVKİ HOCAMIZIN GÖRÜŞÜ VE ÖNERİSİ

Uzman hoca Şevki bey annem hasta rahatsız gibi sözcüklerle bu olay geçiştirilemez.Benimde aklıma çok şeyler geliyor.Müge Anlı Hamdi Kılıç’ın telefon sinyalinin en son geldiği yerde muhtara sorular sordu.Bu sinyalin geldiği alanın Sakine hanımın evinin tam tersi istikametindedir.

GÖRGÜ TANIĞI VE METALİK GRİ ARAÇ NE ANLAMA GELİYOR?

Urlaya giden yol üzerindedir.Torbalı tarafında gelmiş olsaydı yolda kaldı yolunu şaşırdı diyebilirdik diyen Müge Anlı Urla yolu üzerinde metalik gri bir aracın uzun süre durduğunu söyleyen görgü tanığının ifadelerine dikkat çekerek adamın tarlasını sattırım ev almasını biliyorsunuz bir çay dahi içmediniz neden aramalara katılmıyorsunuz.Telefonla canlı yayına katılarak ben yapmadım diyebilirsiniz.Hamdi   çocukları babamızın tarlalarını sattırdı.Parası bitincede başına bu işi getirdi dediler.Olaylar Sakine hanım ve sevgilisini gösteriyor.

Rahmi bey Sakine hanımın mutlaka bu iddialara bir cevap vermesi gerekmektedir.Müge anlı devlet arasın bulsun demekle bu iş bitmez er geç devlet mutlaka bulacaktır.Hiç kimse devletten kaçamaz suçluysa mutlaka cezasını bulacaktır.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et