Kayıp Bekçiler Ömer Özer ve Oktay Avcı Aranıyor!

Ömer Özer ve Oktay Avcı İsimli 2 Bekçi Denize Açıldıktan Sonra Ortadan Kayboldu!

Mersin’in Tarsus ilçesinde, kayıkla denize açıldıktan sonra kendilerinden bir daha haber alınamayan bekçiler aranıyor. Tarsus Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli mahalle bekçileri Ömer Özer ve Oktay Avcı’nın bulunması için arama- kurtarma çalışması başlatıldı.

Kayıp Bekçiler, Ömer Özer, Oktay Avcı, Mersin , Tarsus
Kayıp Bekçiler, Ömer Özer, Oktay Avcı, Mersin , Tarsus

Tarsus’ta Kayıkla Denize Açılan Bekçiler Kayıp!

Olay, saat 06.30 sıralarında Tarsus’taki Kulak Mahallesi’nde bulunan Berdan Nehri’nde meydana geldi. İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli mahalle bekçileri Ömer Özer ve Oktay Avcı, iddiaya göre Berdan Nehri’nin denize döküldüğü bölgede balık tutmak için kayıkla denize açıldı. Kıyıda bekleyen arkadaşları, ikiliden uzun süre haber alamayınca durumu polise bildirdi. Bölgeye jandarma, Sahil Güvenlik ve AFAD ekipleri sevk edildi. Ekipler, 2 mahalle bekçisini bulmak için arama- kurtarma çalışma başlattı.

İnsansız Hava Araçları İle Aranıyorlar…

Mersin’in Tarsus ilçesinde, kayıkla denize açıldıktan sonra haber alınamayan Tarsus Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli mahalle bekçileri Ömer Özer ve Oktay Avcı’nın bulunması için arama- kurtarma çalışması devam ediyor. Sahil Güvenlik, AFAD ve jandarma ekipleri kaybolan bekçileri karadan, denizden ve havadan yaptıkları çalışmalarla arıyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et