Karım Başkasıyla Birlikte Olabilir! Müge Anlı’da Şok Açıklama!

Müge Anlı’da Türkiye’nin konuştuğu olayın yankıları sürüyor. Davut Kıranlı ve kaçan eşi ile birlikte, kaçtığı adam Muammer Cambaz canlı yayında yüzleşti. Muammer Cambaz’ın açıklamaları ise şok etti.

Karım Başkasıyla Birlikte Olabilir, Muammer Cambaz, Sevgi Kıranlı
Karım Başkasıyla Birlikte Olabilir, Muammer Cambaz, Sevgi Kıranlı

Davut Kıranlı, 5 çocuğunun annesi Sevgi Kıranlı’yı aramak için Müge Anlı’ya başvurmuştu. Davut Kıranlı karısının yanında çalışan şoför Muammer Cambaz ile kaçtığını öğrenmişti. Kendi eşi Semiha Cambaz’ı bırakıp Sevgi Kıranlı’yı kaçıran Muammer Cambaz ise “Karım başkasıyla birlikte olabilirdi” açıklaması yaptı. Açıklamalarını sürdüren Muammer Cambaz, ben gitmişim karımda başkasıyla birlikte olabilir demek ki ona

Muammer Cambaz “Çocuklarıma Sevgi Bakacak”

Yanında çalıştığı adamın karısını kaçıran Muammer Cambaz, çocuklarını Semiha Cambaz’dan alacağını ve çocuklarına Sevgi Kıranlı’nın bakacağını söyledi. Müge Anlı ise “kendi torununa bakmayan, elin çocuğu diyen sevgi hanım senin çocuğuna bakmaz” dedi. Daha sonra Müge Anlı, Sevgi “kadın neden senin 3 çocuğuna baksın” diyerek senin çocuğuna baksın ben nüfustan kaydımı sildiririm” dedi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et