Kardeşinin Cesedini Suladığını Gülerek Anlattı!

Manisa Turgutlu’dan beş yıl önce kaybolan Mehmet Karahan’ın sevgilisi tarafından dövülerek öldürüldüğünü, cesedi ile günlerce aynı evde kaldığını iddia eden Fatma Karadağ, araştırmacı gazeteci Müge Anlı’nın bugünkü yayınında hayrete düşüren bir açıklamada daha bulundu. Sevgilisinin darp ettikten sonra çenesi kırılan ve günlerce aç kalan kardeşini öldürdükten sonra tuvalete oturttuğunu ve günlerce orada kaldığını anlatan Karadağ, kahkaha atarak “Her sabah kalktığımızda kardeşimin cesedini çiçek sular gibi suluyorduk” dedi.

Fatma Karadağ, Mehmet Karadağ, Çiçek Gibi Suladık, Kardeşinin cesedini suladı gülerek anlattı
Fatma Karadağ, Mehmet Karadağ, Çiçek Gibi Suladık, Kardeşinin cesedini suladı gülerek anlattı

Manisa Turgutlu’da radyoculuk yapan 38 yaşındaki Mehmet Karahan, 2017 yılının Şubat ayında şüpheli bir şekilde kayboldu. Tam beş yıldır kendisinden bir ize ulaşılamayan Mehmet Karahan’ın sevgilisi Cemal Durmaz tarafından öldürüldüğünü iddia eden Fatma Karadağ, dosyayı aydınlatması ve çözüme kavuşturması için araştırmacı gazeteci Müge Anlı’dan yardım istedi. Akılalmaz iddialarla canlı yayına katılan Karadağ, kocasından kaçarak beraber olduğu sevgilisi Cemal Durmaz’ın, Mehmet’i döverek öldürdüğünü, evde günlerce cesetle beraber kaldıklarını söylemişti.

“Çiçek Gibi Suladık”

İddia sonrası Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşen Fatma Karadağ, akıllara durgunluk veren açıklamalarına bir yenisini daha ekledi. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı’nın bugünkü programında da yer verdiği Karadağ, sevgilisini döverek komaya soktuğunu, öleceğini anlayınca da suni teneffüsle hayata döndürmeye çalıştığını anlattı. Çenesi kırılan ve günlerce yemek yiyemediği için aç kalan Mehmet Karahan’ın ölümünün ardından cesedini sevgilisinin tuvalete oturttuğunu kaydeden Karadağ, “Her sabah kalktığımızda kardeşimin cesedini çiçek sular gibi suluyorduk” dedi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et