Karantinada 3 Kişinin Tecavüzüne Uğradı!

Koronavirüs Nedeniyle Karantinaya Alınan Kadın, 3 Kişinin Tecavüzüne Uğradı

Hindistan’da yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında karantina için bir okul binasına yerleştirilen kadın, üç adamın tecavüzüne uğradı. Hindistan’ın Rajasthan eyaletinin Sawai Madhopur bölgesinde koronavirüs tedbirleri kapsamında bir okulda karantina altına alınan kadın, 3 kişinin tecavüzüne uğradı.

Karantinada Tecavüz

“Karakola Sığınmıştı”

Tüm dünyada olduğu gibi koronavirüs önlemlerinin alındığı bölgede, köyüne gitmek için yola çıkan bir kadın kilometrelerce yalnız başına yürüdükten sonra yolunu kaybedince polis karakoluna sığındı. Gidecek yeri olmayan kadın koronavirüs testi uygulandıktan sonra karantina kapsamında bir okul binasına yerleştirildi. Ancak 23 Nisan günü yaşları 40-45 arasında değişen üç kişi, adı açıklanmayan kadına tecavüz etti. Zanlılar, kısa süre sonra yakalandı.

Zanlılar Yakalandı

Olayla ilgili açıklama yapan bölge polisinden Parth Sharma, “Kadının ne kadar süredir yalnız olduğunu ve kimlerle temas halinde olduğunu bilmiyorduk. Test yapıldıktan sonra okula yerleştirilmişti. Üç zanlı yakalandı, olayla ilgili soruşturma sürüyor” dedi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et