Kaftancıoğlun’dan Canlı Yayında Kendisini Eleştiren Hakan Bayrakçı’ya Sert Yanıt

Canan Kaftancıoğlu’ndan Hakan Bayrakçı’ya: Kürekle ağzının ortasına..

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Sonar Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı hakkında “Genel Merkezden iş koparabilmek için ahlaksız bir süreç tarif edip bari buna yardımcı olun diyebilecek kadar ‘insan’ biri” ifadesini kullandı.

Canan kaftancıoğlu- Hakan Bayrakçı

Kaftancıoğlu, kendisine canlı yayında sert ifadeler kullanan Hakan Bayrakçı hakkında attığı bir tweet ile, Bayrakçı’nın geçmişte kendisiyle çalışmak istediğini belirtti. 

“Kürekle ağzının ortasına vurmuştum”

Kaftancıoğlu “Bir pazar eğlencesi…” diyerek başladığı açıklamalarında şunları kaydetti: 

“Bir pazar eğlencesi… Gençler; Resimdeki ‘insan’ (sakın ola ki hayvanlara hakaret edilmesin) randevu alarak hiç ‘beğenmediği’ kişiye övgüler düzerek -aynı ben’e:))- profesyonel çalışmak istemiş, güvendiğim bir başkasıyla çalıştığımı ifade edince de, tanımadığından olsa gerek Genel Merkezden iş koparabilmek için ahlaksız bir süreç tarif edip bari buna yardımcı olun diyebilecek kadar ‘insan’ biri. Kürekle ağzının ortasına vurmuştum tahmin edebileceğiniz üzere. Gençler insan görünmeye değil insan kalmaya çalışan biri olarak pazar tavsiyem siz siz olun böyle ‘insanlardan’ olmayın ki insan kalabilesiniz Son olarak itiraf edeyim sevimli bir ‘insan’” 

NE OLMUŞTU?

Hakan Bayrakçı, canlı yayında Kaftancıoğlu’na yüklenmiş, “Türkiye’nin ana muhalefet partisinin İstanbul İl Başkanı, Ermeni soykırımı yaptığımızı ima eden bir Tweet atamaz. PKK konusundaki imalar… Hala il başkanı! Faik Öztrak’ı takdir ediyorum. Partinin sözcüsü o. Çıkıyor eleştiriyor Kaftancıoğlu’nu. Niye hala görevinde?” demişti.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et