Kafe, Sinema, Tiyatro ve Benzeri Alanlar Bu Gece İtibariyle Kapatılacak!

İçişleri Bakanlığı Tarafından Açıklandı! Koronavirüs Tedbirleri Kapsamında kahvehaneler, kafeler, Sinema ve tiyatro alanları Bu Geceden İtibaren Kapatılacak!

İçişleri Bakanlığınca, 81 il valiliğine “koronavirüs tedbirleri” konulu ek bir genelge daha gönderildi. Genelge ile bugün saat 24.00 itibariyle sinema, kafeterya, kahvehane gibi alanlar corona virüs önlemleri kapsamında kapatıldı.

Koronavirüs Kapatılacak İşletme Türleri
Koronavirüs Kapatılacak İşletme Türleri

İçişleri Bakanlığı “Koronavirüs Tedbirleri” Konulu Ek Genelge Yayınladı!

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) tarafından pandemi olarak nitelendirilen koronavirüs (Kovid-19) salgınından vatandaşları korumak ve salgının yayılmasını engellemek amacıyla önlemler alınmaya devam ediyor. İçişleri Bakanlığınca, 81 il valiliğine “koronavirüs tedbirleri” konulu ek bir genelge daha gönderildi.

Koronavirüs Nedeniyle Kapatılacak İşletme Türleri

Genelge ile bugün saat 24.00 itibariyle tiyatro, sinema, gösteri merkezi, konser salonu, nişan/düğün salonu, çalgılı/müzikli lokanta/kafe, gazino, birahane, taverna, kahvehane, kıraathane, kafeterya, kır bahçesi, nargile kafe, internet salonu, internet kafe, her türlü oyun salonları, her türlü kapalı çocuk oyun alanları (AVM ve lokanta içindekiler dahil), çay bahçesi, dernek lokalleri, lunapark, yüzme havuzu, hamam, sauna, kaplıca, masaj salonu, SPA ve spor merkezlerinin faaliyetleri geçici bir süreliğine durdurulacak.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et