Kadir Ezildi “Temizlik Benim İşim” adlı Programla FOX TV’de Olacak Kadir Ezildi Kimdir?

Kadir Ezildi FOX TV’de “Temizlik Benim İşim” Programında Kadir Ezildi Kimdir?

TLC Kanalında Temizlik Avcıları adlı programla tanınan Kadir Ezildi. FOX TV’ye geçti. Kadir Ezildi “Temizlik Benim İşim” adlı programda yer alacak ayrıca programda birde para ödülü var.

Kadir Ezildi Temizlik Benim İşim
Kadir Ezildi Temizlik Benim İşim

“Temizlik Benim İşim” Programı

TLC’de Amerikan kanallarında da meşhur olan temizlik takıntılı insanların yer aldığı “Temizlik Avcıları” programıyla ünlenen Kadir Ezildi, FOX TV’de “Temizlik Benim İşim” adlı program ile televizyonculuk yaşamına devam edicek. En iyi temizlik yapan insanların seçileceği programda her hafta para ödülü verilecek. Başvuruların başladığı Kadir Ezildi’in bu programında 10 Bin TL’lik ödülde her hafta sahibini bulacak. Yapımcılığını Talya Prodüksiyon’un üstlendiği programın Eylül ayı içerisinde yayına girmesi planlanıyor.

Kadir Ezildi Kimdir ? Kadir Ezildi Kaç Yaşında ? Kadir EzildiNereli ? Kadir Ezildi Hangi Burç ? Kadir Ezildi Ne İş Yapıyor ?

19 Mart 1995’te İstanbul’da Bakırköy Devlet Hastanesinde dünyaya Geldi. Kadir Ezildi, TLC adlı kanalda yayınlanan Temizlik Avcıları adlı programla Türkiye’de bir çok kişinin özellikle de kadınların beğenisini toplayan ünlü bir isim haline geldi. Balık Burcu olan Kadir Ezildi ile ilgili merak edilen soruların cevabını bulacağınız Kadir Ezildi Kimdir?, Ne İş Yapıyor? Nereli?, Hangi Burç?, Kaç Yaşında ? sizler için hazırladık.

Kadir Ezildi Kimdir Temizlik Avcıları
Kadir Ezildi Kimdir ? Kadir Ezildi Kaç Yaşında ? Kadir Ezildi Ne İş Yapıyor ? Temizlik Avcıları – TLC

Kadir Ezildi Kimdir ? Kadir Ezildi Kaç Yaşında ? Kadir Ezildi Nereli ?

TLC’de yayınlanan Temizlik Avcıları adlı programda temizlik takıntısı olan ev hanımı Arzu Nar Gül ve Hülya Yavuz Özseçen ile birlikte her hafta Türkiye’in en pis evlerini temizliyorlar. yer alan Kadir Ezildi 19 Mart 1995 tarihinde İstanbul Bakırköy’de dünyaya geldi. 25 Yaşında olan Kadir Ezildi balık burcu olup, aynı zamanda takıntılı bir temizlik hastasıdır. TLC’de yayınlanan programla ünlenen Kadir Ezildi, Annesi ve Kardeşi Kerem Ezildi ile birlikte İstanbul Maltepe’de yaşamaktadır.

Kadir Ezildi Kimdir ? – TLC Temizlik Avcıları

Temizlik avcıları adlı programda sergilediği dobra tavır ve youtubeinstagram gibi sosyal medya kanallarında paylaştığı videolarla gün geçtikçe ünlenirken, komşularıyla olan ilişkileri de dikkat çekiyor. Ayrıca temizlik güç, kuvvet gerektirir erkek işidir diyerek temizliğe farklı bir bakış açısı getirmiştir.

Kadir Ezildi Temizlik Benim İşim
Kadir Ezildi Temizlik Benim İşim

Erzurumlu komşularla büyüdüğünü söyleyen Kadir Ezildi’in Annesi Bayburt’lu Babası ise Konyalıdır. Kadir Ezildi temizlikte verdiği ip uçları ve özellikle obsesif temizlik konusunda hassaslığı ile TLC’de Temizlik Avcıları adlı programda yer almaya devam ediyor.

Kadir Ezildi Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Ne İş Yapıyor
Kadir Ezildi Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Ne İş Yapıyor

Kadir Ezildi Ne İş Yapıyor ?

Kadir Ezildi, özel bir hastanede depo görevlisi ve arşiv sorumlusu olarak çalışıyor. Mesai saatleri dışında eve geldiği süre içerisinde gece saatlerine kadar temizlik yaptığını söyleyen Kadir Ezildi sırf bu yüzden evde misafir ağırlamayı sevmiyot. Kadir Ezildi temizlik yaparken söylediği sözler ve özellikle de temizlik konusunda titizliği ile büyük ilgi görüyor. 2019’da FOX TV ile anlaşan Kadir Ezildi, “Temizlik Benim İşim” adlı programla ekranlarda yer almaya devam edecek.

“Temizlik Benim İşim” Programına Başvuru

Temizlik Benim İşim adlı programda en kirli ve en temiz ev olarak iki şekilde başvuruluyor. “Temizlik Benim İşim” Başvuru için Burayı Tıklayın.

Kadir Ezildi Kimdir

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et