Kadir Ezildi Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Sevgilisi Kim?

Kadir Ezildi Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

Kadir Ezildi, 9 Mart 1995’te İstanbul’da Bakırköy Devlet Hastanesinde dünyaya Geldi. Kadir Ezildi, TLC adlı kanalda yayınlanan Temizlik Avcıları adlı programla Türkiye’de bir çok kişinin özellikle de kadınların beğenisini toplayan ünlü bir isim haline geldi. Şu anda Temizlik Benim İşim adlı programın sunucusu olan ve Balık Burcu olan Kadir Ezildi ile ilgili merak edilen soruların cevabını bulacağınız Kadir Ezildi Kimdir? Ne İş Yapıyordu? Nereli? Hangi Burç? Kaç Yaşında? Boyu Kaç? Sevgilisi Kim? Evli Mi? Babası hayatta mı? merak edilenleri sizler için derledik.

Kadir Ezildi
Kadir Ezildi

Kadir Ezildi, 19 Mart 1995 tarihinde İstanbul Bakırköy’de dünyaya geldi. 26 Yaşında ve 1.78 boyunda olan Kadir Ezildi balık burcu olup, aynı zamanda takıntılı bir temizlik hastasıdır. TLC’de yayınlanan programla ünlenen Kadir Ezildi, Annesi ve Kardeşi Kerem Ezildi ile birlikte İstanbul Maltepe’de yaşamaktadır. Şu anda FOX TV’de “Temizlik Benim İşim” adlı programda hem sunuculuk hemde temizlik yapmaktadır.

Kadir Ezildi Kimdir Temizlik Avcıları
Kadir Ezildi Kimdir ? Kadir Ezildi Kaç Yaşında ? Kadir Ezildi Boyu Kaç?

Temizlik avcıları adlı programda sergilediği dobra tavır ve youtube, instagram gibi sosyal medya kanallarında paylaştığı videolarla gün geçtikçe ünlenirken, komşularıyla olan ilişkileri de dikkat çekiyor. Ayrıca temizlik güç, kuvvet gerektirir erkek işidir diyerek temizliğe farklı bir bakış açısı getirmiştir.

Kadir Ezildi, Kadir Ezildi Kimdir
Kadir Ezildi, Kadir Ezildi Kimdir
Kadir Ezildi Temizlik Benim İşim
Kadir Ezildi Temizlik Benim İşim

Erzurumlu komşularla büyüdüğünü söyleyen Kadir Ezildi’in Annesi Bayburt’lu Babası ise Konyalıdır. Ezildi, temizlikte verdiği ip uçları ve özellikle obsesif temizlik konusunda hassaslığı ile TLC’de Temizlik Avcıları adlı programda ünlenmiştir. Daha sonra hastanede çalıştığı işi bırakarak “Temizlik Benim İşim” adlı programın sunucusu olmuştur.

Kadir Ezildi Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Ne İş Yapıyor
Kadir Ezildi Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Ne İş Yapıyor

Ne İş Yapıyor ?

Kadir Ezildi, özel bir hastanede depo görevlisi ve arşiv sorumlusu olarak çalışımaktaydı. Mesai saatleri dışında eve geldiği süre içerisinde gece saatlerine kadar temizlik yaptığını söylüyor. Kadir Ezildi sırf bu yüzden evde misafir ağırlamayı sevmiyor. Kadir Ezildi temizlik yaparken söylediği sözler ve temizlik konusunda titizliği ile büyük ilgi görmektedir. Temzilik Benim İşim adlı programda yine seviliyor yine sözleri ile güldürmeye devam ediyor…

Kadir Ezildi Kimdir, Hangi Burç, TLC Temizlik Avcıları.
Kadir Ezildi Kimdir, Hangi Burç, TLC Temizlik Avcıları

Sosyal Medya Hesapları İse Şöyle;

Kadir Ezildi
Kadir Ezildi Sosyal Medya Hesapları

Instagram Hesabı ===> https://www.instagram.com/kadir_ezildi/?hl=tr

Youtube Kanalı ===> https://www.youtube.com/channel/UCqsncZp3o2Yt0Te2tKjeQhQ?app=desktop

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et