Kadir Ezildi Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Kadir Ezildi İnstagram Hesabı

Kadir Ezildi Kimdir? Nereli? İş Yapıyor? Boyu Kaç? Kaç Kilo?

19 Mart 1995’te İstanbul’da Bakırköy Devlet Hastanesinde Dünyaya Gelen Kadir Ezildi, TLC adlı kanalda yayınlanan Temizlik Avcıları adlı programla Türkiye’de bir çok kişinin özellikle de kadınların beğenisini toplayan ünlü bir isim haline gelmiştir.. Balık Burcu olan Kadir Ezildi ile ilgili merak edilen soruların cevabını bulacağınız Kadir Ezildi Kimdir?, Ne İş Yapıyor? Nereli?, Hangi Burç?, Kaç Yaşında?, Boyu kaç?, Kaç Kilo?. Sizler için hazırladık.

Kadir Ezildi Kimdir Temizlik Avcıları
Kadir Ezildi, Kaç Yaşında, Ne İş Yapıyor? Temizlik Avcıları – TLC

Kadir Ezildi Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

TLC’de yayınlanan Temizlik Avcıları adlı programda yer alan Kadir Ezildi 19 Mart 1995 tarihinde İstanbul Bakırköy’de dünyaya geldi. 25 Yaşında olan Kadir Ezildi balık burcu olup, aynı zamanda takıntılı bir temizlik hastasıdır. İlk kez TLC’de yayınlanan programla ünlenen Kadir Ezildi, Annesi ve Kardeşi Kerem Ezildi ile birlikte İstanbul Maltepe’de yaşamaktadır.

Kadir Ezildi Kimdir ? – TLC Temizlik Avcıları

Ayrıca Temizlik avcıları adlı programda sergilediği dobra tavır ve youtube, instagram gibi sosyal medya kanallarında paylaştığı videolarla gün geçtikçe ünlenirken, komşularıyla olan ilişkileri de dikkat çekmişti. Ek olarak temizlik güç, kuvvet gerektirir erkek işidir diyerek temizliğe farklı bir bakış açısı getirmiştir. Erzurumlu komşularla büyüdüğünü söyleyen Kadir Ezildi’in Annesi Bayburt’lu Babası ise Konyalıdır.

Kadir Ezildi Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Ne İş Yapıyor
Kadir Ezildi Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Ne İş Yapıyor

Ne İş Yapıyor ?

Kadir Ezildi, özel bir hastanede depo görevlisi olarak çalışıyordu. Fakat mesai saatleri dışında eve geldiği süre içerisinde gece saatlerine kadar temizlik yaptığını söyleyen Kadir Ezildi sırf bu yüzden evde misafir ağırlamayı sevmiyor. Kadir Ezildi temizlik yaparken söylediği sözler ve özellikle de temizlik konusunda titizliği ile büyük ilgi görüyor.

Kadir Ezildi Kimdir, Hangi Burç, TLC Temizlik Avcıları.
Kadir Ezildi Kimdir, Hangi Burç, TLC Temizlik Avcıları

Ayrıca Youtube’dan paylaştığı canlı yayın ve videolarda da insanların ilgisini çekiyor.

Sosyal Medya Hesapları İse Şöyle;

Kadir Ezildi
Kadir Ezildi Sosyal Medya Hesapları

Instagram Hesabı ===> https://www.instagram.com/kadir_ezildi/?hl=tr

ve Kadir Ezildi’in Youtube Kanalı ===> https://www.youtube.com/channel/UCqsncZp3o2Yt0Te2tKjeQhQ?app=desktop

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et