Kadir Ezildi Burun Estetiği Yaptırdı!

FOX TV’de ekranlara gelen “Temizlik Benim İşim” programının sunucusu Kadir Ezildi, burun estetiği yaptırdı. Bazı izleyiciler Kadir Ezildi’nin estetiğini fark etmese de TLC ekranlarından bu yana Kadir Ezildi’yi tanıyan sıkı takipçileri durumu hemen fark etti. Seyirciler Kadir Ezildi’nin şimdi eski ve yeni burnunu merak ediyor.Bazı kullanıcılar ise Kadir Ezildi Neden Ameliyat Oldu? Neden Burun Estetiği Oldu gibi Sorular soruyor… İşte Kadir’in geçirdiği estetik sonrası eski ve yeni burnu…

Kadir Ezildi Burun Estetiği Eski ve Yeni Hali
Kadir Ezildi Burun Estetiği Eski ve Yeni Hali

Kadir Ezildi Burun Estetiği Eski Hali ve Yeni Hali

Geçtiğimiz yıl TLC’de ekranlara gelen “Temizlik Avcıları” programı ile tanınan Kadir Ezildi, kısa sürede izleyici tarafından çok sevildi. Şu anda FOX TV’de “Temizlik Benim İşim Programı” ile en pis evleri temizleyen Kadir Ezildi, izleyicileri tarafından her yönüyle merak ediliyor.

Kadir Ezildi Burnu Eski Hali
Kadir Ezildi Burnu Eski Hali

Kadir Ezildi, programda burun estetiği yaptırdığını ve 18 bin lira verdiğini açık açık söyledi. Zorlu bir ameliyat süreci geçiren Kadir Ezildi şimdi ise burnu ile çok mutlu… Kadir Ezildi, geçtiğimiz bölümlerde bir yarışmacının fırçasının burnuna gelmesi nedeniyle “Kız 18 Bin Lira Verdim Ben Bu Buruna” diyerek verdiği ücreti bile açıklamıştı.

Kadir Ezildi Burnu Yeni Hali
Kadir Ezildi Burnu Yeni Hali

Kadir Ezildi Kimdir? Kaç Yaşında?

Kadir Ezildi 19 Mart 1995 tarihinde İstanbul Bakırköy’de dünyaya geldi. 26 Yaşında ve 1.78 boyunda olan Kadir Ezildi balık burcu olup, aynı zamanda takıntılı bir temizlik hastasıdır. TLC’de yayınlanan programla ünlenen Kadir Ezildi, Annesi ve Kardeşi Kerem Ezildi ile birlikte İstanbul Maltepe’de yaşamaktadır. Şu anda “Temizlik Benim İşim” adlı programda hem sunuculuk hemde temizlik yapmaktadır.

Kadir Ezildi
Kadir Ezildi

Erzurumlu komşularla büyüdüğünü söyleyen Kadir Ezildi’in Annesi Bayburt’lu Babası ise Konyalıdır. Kadir Ezildi temizlikte verdiği ip uçları ve özellikle obsesif temizlik konusunda hassaslığı ile TLC’de Temizlik Avcıları adlı programda ünlenmiş ve hastanede çalıştığı işi bırakarak “Temizlik Benim İşim” adlı programın sunucusu olmuştur.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et