Jiletle Köpeğin Üzerine “İT” Yazdılar!

Hiç Mi Allah’tan Korkmadınız ?

Sakarya’da Arifiye ilçesi Fatih Mahallesi’nde kesici aletle vücuduna “it” yazılan, üzerinde sigara söndürülen ve darp edilmiş yaralı bir köpek bulundu. Bu acımasızlığı gören vatandaşlar, yaralı hayvanı Sakarya Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü Sokak Hayvanları Geçici Bakımevine götürerek veteriner tarafından bakımlarının yapılmasını sağladı. Olay Sosyal Medya’dan büyük tepki görürken zanlılar ellerini kollarını sallayarak aramızda geziyor…

Köpeğin Üzerine Jiletle "İT" Yazdılar, Öldüresiye Dövdüler ve Üzerinde Sigara Söndürdüler
Köpeğin Üzerine Jiletle “İT” Yazdılar, Öldüresiye Dövdüler ve Üzerinde Sigara Söndürdüler

“Köpeğe Yapan İnsana da Yapacaktır”

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri Şube Müdürü Nagihan Yaman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Arifiye ilçesinde yaralı halde bulunan köpeğin bir vatandaş tarafından barınağa getirildiğini söyledi. Öte yandan çoğu seri katil ve psikopatın ilk önce hayvanlara zarar vererek cinayetlerine başladığı ise biliniyor. Yaralı olarak vetenire kaldırılan köpeğin acılarını dindirmek için ağrı kesiciler verilirken, yaralarının tedavisi yapıldı. Ayrıca köpeğin arka ayaklarının da darp edildiği belirtildi.

Köpeğin Üzerine Jiletle "İT" Yazdılar, Öldüresiye Dövdüler ve Üzerinde Sigara Söndürdüler
Köpeğin Üzerine Jiletle “İT” Yazdılar, Öldüresiye Dövdüler ve Üzerinde Sigara Söndürdüler

Bu Vahşeti Yapanlar Bulunmalı!

Bu vahşeti gerçekleştirenlerle ilgili yakalanmalarına dair bir haber gelmezken, masum canlının sahiplendirileceği söylendi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et