İzmirde Sel Felaketi! İzmir Belediyesin’den Çağrı Dışarı Çıkmayın

İzmir Belediyesi acil çağrı yaptı. Evlerden çıkmayın çağrısı yapılıyor

İzmir’de etkili olan sağanak yağış sonrası bazı dereler taştı. Dere taşmaları nedeniyle bazı cadde ve sokaklar durumdan olumsuz etkilenirken belediye başkanı Tunç Soyer zorunlu olmayanların trafiğe çıkmaması konusunda uyarıda bulundu.

İzmir’de gece saatlerinde etkili olan sağanak yağış, derelerin taşmasına neden oldu. Dere taşmaları nedeniyle bazı cadde ve sokaklar durumdan olumsuz etkilenirken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, vatandaşlara trafiğe çıkmama uyarısında bulundu.

“LÜTFEN TRAFİĞE ÇIKMAYIN”
Soyer sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Çok şiddetli yağmurda Hacı Ahmet, Mehmetçik, Hıfzısıhha, Poligon, Gümüşpala, Yamanlar, Çitlenbik, Doğançay, Yahya derelerinde yer yer taşmalar var. Bu yüzden bazı cadde ve sokaklar olumsuz etkileniyor. Tüm ekiplerimiz görev başında. Zorunlu olmayanlar lütfen trafiğe çıkmasın” ifadelerini kullandı.

“EKİPLERİMİZ VAR GÜCÜYLE ÇALIŞIYOR”
Konuyla ilgili bir paylaşımda daha bulunan Soyer, “Değerli hemşehrilerimiz, dere taşkınları nedeniyle oluşan su baskınları yüzünden İZBAN, Tramvay ve bazı hatlardaki otobüs seferlerinde aksamalar yaşanmaktadır. Ekiplerimiz toplu taşıma araçlarının güzergahlarını açık tutmak için var gücüyle çalışıyor” ifadelerini kullandı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et