İzmir’de Bihter Yalçınsoy Cinayeti! Boşanmasına Saatler Vardı…

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde korkunç bir kadın cinayeti yaşandı. 31 yaşında ki Bihter Yalçınsoy’un bugün boşanma davası görülecekti. 31 yaşındaki genç kadın eşi 36 yaşındaki Rahman Yalçınsoy tarafından annesinin yanında 3 kez bıçaklanarak öldürüldü.

İzmir'de Kadın Cinayeti, Bihter Yalçınsoy, Rahman Yalçınsoy, Bugün Boşanma Davası Vardı
İzmir’de Kadın Cinayeti, Bihter Yalçınsoy, Rahman Yalçınsoy, Bugün Boşanma Davası Vardı

İzmir’de korkunç bir kadın cinayeti daha gerçekleşti. Boşanma davası için İzmir’e giden Bihter Yalçınsoy, eşi Rahman Yalçınsoy’un bıçaklı saldırısına uğradı. Kardeşinin evinde yeğenlerini oynatırken, kapının çalması ile kapıya bakan genç kadın orada 3 kez bıçaklanarak öldürüldü. Genç kadın eğer ölmeseydi bugün boşanma davası görülecekti. Evin kapı eşiğinde bıçaklanan genç kadının annesi Müge Anlı’nın programına bağlandı. Acılı anne çocuğunun kucağında can verdiğini açıkladı. Acılı anne “Artık Yeter” diyerek feryat etti.

Bihter Yalçınsoy Kurtarılamadı!

Komşuların ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan Bihter Yalçınsoy, yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak Yalçınsoy, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Bihter Yalçınsoy’un cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı. Rahman Yalçınsoy ise polis ekiplerinin çalışması sonucu kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınan Yalçınsoy, sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ne götürüldü.

Eskişehir’den İzmir’e Gelmişti!

31 yaşındaki genç kadın Bihter Yalçınsoy’un bedeninde 2’si göğüs ve 1’i yüz bölgesinde olmak üzere toplam 3 derin kesiğe rastlandı. Bihter Yalçınsoy’un boşanma davasında hazır bulunmak üzere yaşadığı il olan Eskişehir’den İzmir’e geldiği ve kız kardeşinin evinde kaldığı öğrenildi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et