İYİ Parti’de Şok İstifa!

İYİ Parti GİK Üyesi İsmail Koncuk İstifa Etti

İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk, İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı. Koncuk, “Sözü kendi seçim bölgesi için bile dinlenmeyen bir GİK üyesi olmak hem bana bir yük hem de, GİK toplantılarında doğrulara yönelik eleştirel bakış açımız muhatapları için yüktür” diyerek istifasını duyurdu.

Sözcü gazetesinden Deniz Ayhan’ın haberine göre İYİ Parti Adana Milletvekili ve GİK Üyesi İsmail Koncuk, İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.

Tabana Kulak Verilmiyor

Koncuk yaptığı yazılı açıklamada, “Milletvekili seçimlerinden, yerel seçimlere ve bugüne kadar yaşadığımız süreçte, oluşan büyük heyecanın, bugün ciddi şekilde örselendiğini görmekteyiz. Bunun temel sebebi ise, sözde söylense de, demokratik davranmaktan uzaklaşmak, tabana kulak vermemek, sorumluluğu büyük çoğunluk ile paylaşmak yerine, birkaç kişinin inisiyatifinde dar ekipçiliğe bırakmaktır. Sözü kendi seçim bölgesi için bile dinlenmeyen bir GİK üyesi olmak hem bana bir yük hem de, GİK toplantılarında doğrulara yönelik eleştirel bakış açımız muhatapları için yüktür” dedi.

Dinleyen ve Önemseyen Yok!

Koncuk, “Daha düne kadar, kayıtsız, şartsız İYİ Parti’ye umut bağlayan birçok insan bugün nerede? Dozajı, her gün artan eleştirilerin sebebi nedir? Bu samimi insanların derdi nedir? Tüm bu insanlar kötü mü, hepsi art niyetli mi? Yoksa İYİ Parti’nin geleceğinin kaygısına mı düşmüşler? Dinleyen, önemseyen var mı?” diye sordu.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et