İşte Halkın Gerçek Enflasyonu Fiyat Etiketleri

Kimsenin korkudan yüksek sesle konuşamadığı fiyat etiketleri. Gerçek olan bu gerisi yalan

Yeniçağ ekibi, milletin enflasyonunu ve marketlerde saklanan gerçekler ve hiç kimsenin söylemediği gizlenen tezgâhı ortaya çıkarttı. Yeniçağ ekibi, yaptığı alışverişin sonunda poşeti dolduramadan çıkmak zorunda kaldı.

Yeniçağ gazetesinin haberine göre;Ekonomide olumsuz gidişat devam ederken, Yeniçağ ekibi marketin ve gerçek enflasyon rakamlarının nabzını tuttu. Son günler artan ekonomik kaygıların ve hayat pahalılığının gün geçtikçe içinden çıkılamayacak hale gelmesinin ardından son günlerde Ayçiçek yağı, bebek yağı, bebek maması ve peynir ambalajlarına da takılan alarm son günlerde en fazla dikkat çeken konulardan biri haline geldi.
Vatandaş, korona virüs salgınıyla birlikte ayrı ekonomik krizle apayrı boğuşurken, Yeniçağ ekibi marketlerdeki ürünlerin gerçek fiyatlarını ve hiç kimsenin söyleyemediği gizlenen tezgahı tek tek ortaya çıkarttı.

GERÇEK ENFLASYON RAKAMLARI GÖZLER ÖNÜNE SERİLDİ
Her ailenin temel ihtiyacı olan ürünlerdeki yaşanan eve etiketlere gelen zamları tek tek ele alan Yeniçağ ekibi gerçek enflasyon rakamlarını gözler önüne serdi.
Ayçiçek yağının ise 38 TL olduğu görüldü. 5 litrelik zeytinyağı ise 170 TL’ye yükseldi.
SEBZE VE MEYVE FİYATLARINDA DA DURUM DEĞİŞMEDİ
Elmanın kilogram fiyatı 6,95 TL’ye, ayva 7,95 TL’ye, nar 6,95 TL’ye, armut 7,95 TL’ye, portakal ise 6,95 TL’ye yükseldi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et