İşte (21-27 Aralık) Burç Yorumlarınız

Haftalık burç yorumları (21-27 Aralık 2020)

Bu hafta ayağımızı yere sağlam basarken aklımız bir karış havada olacak! Zira 21 Aralık kış gündönümü’nde (kış solstisi) Güneş toprağın öncüsü Oğlak’a geçerken, zamanın efendisi, kuralların yöneticisi Satürn, bolluk, bereket, şans ve bilgeliğin temsilcisi en büyük gezegen Jüpiter ile 800 yıl sonra tekrar hem de sıfır derecede (başlangıçlar) bulutların ve atmosferdeki havanın lideri Kova burcunda buluşarak, yeni bir tarih yazmaya hazırlanacaklar. Astrolog Nigar Bostan’dan Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları…

oğlak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Oğlak’ın benmerkezci geleneksel tavrıyla, özgürlük, yenilik, buluş, bilim, toplumsal hareketlilik ve isyanın sözcüsü Kova arasındaki bu zıt etkileşim, tüm dünyayı eski düzenden çıkararak yeniliklerle dolu, bir çağa adım attıracak. Gruplar, organizasyonlar, kısacası tüm insanlık, teknolojik buluşlar karşısında yeniden yapılanacak. Özellikle ulaşım, teknoloji, iletişim, eğitim, bilişim, yeni iş kolları konularında baş döndürücü ve hızlı gelişmelere şahit olacağız. Geniş kapsamda bu süreç 3 yıla yayılacak olsa da Jüpiter’in bir yıl süren Kova yolculuğunda (2021) değişim sürecinin ana teması net ortaya çıkmış olacak.

Salı günü savaşmayı seven Mars ile temeli ağır ağır yıkarak dönüştüren Plüton arasındaki gergin etkileşim özelikle ilişkilerdeki mücadeleyi körükleyecek. Bu etkiyle, finans koşullarında meydana gelecek olan zorlayıcı kararlar halkın genelinde bir ajitasyon yaratabilecektir. Devlet otoritesinin kullanıldığı, kuralların, yeni finansal yaptırımların açıklandığı duyumlarla karşılaşabiliriz. Cuma günü hiç beklenmeyen ani gelişmelerin yaşandığı, bilgilerin açığa çıktığı gelişmelere hazır olmalıyız. Kısacası baş döndürücü, diğer yandan özgürlüklerin sınırlandırılmasını tetikleyici bu macera dolu yolculuğa, evde kalarak da olsa kemerlerinizi bağlayarak, hazır olun. Hafta sonunda aile içinde bir arada olarak daha önce ifade etmekte zorlandığınız paylaşımları yaşayabilir, bu şekilde kişisel yaralarınızı iyileştirebilirsiniz. Ne de olsa cumartesi günü Ay Boğa’da seyahat ederek, en azından yeme-içme, sohbet etme konusunda size destek verecek.

Koç Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yükselen Koç ve Koç Burcu:

Yeni 3 yıla adım atarken hızlı değişimlere en kolay adapte olmak konusunda şimdiden kendinizi tebrik edebilirsiniz. Artık kariyerden ve ailenizden ziyade gelecek hedeflerinize daha fazla konsantre olmak isteyeceksiniz. Ama Pazartesi günü, Güneş Oğlak Burcu’na geçerek, size 1 ay boyunca iş hayatınızdaki süre giden işleri ve ilişkileri bir toparlama şansı tanıyacak. Bu sürede aile ile ilgili de pek çok konu sonuçlanır. Sanki kurumsal hayattan yavaş yavaş uzaklaşıp kendinize yeni bir rota belirlemenin planları içindesiniz. Özellikle Çarşamba günü otorite figürleri ve devlet kuralları karşısında gerilmemeye, sakin bir tavır takınmaya özen göstermelisiniz. Cuma günü zihninizde yanan parlak bir ampul sayesinde maddi kazancınızda bir artış gündeme gelebilir. Yeteneklerinizi konuşturma zamanı.

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yükselen Boğa ve Boğa Burcu:

Kariyerinizde patlama yaşamaya artık hazırsınız. Bu hafta geleneksel değerlerden sıyrılıp, bir rokete binerek, dijital, bilimsel, buluşçu, teknolojik yeniliklere doğru yola çıkmak için size evren var gücüyle destek verecek. Eğer eskiye sadık kalmaya direnirseniz bu dönemin heyecanlı, fırtınalı, bol rüzgarlı atmosferi sizi şaşkınlığa uğratabilir. O zaman yöneten değil yönetilen durumuna düşersiniz. Bu da sizin gibi sağlamcı bir karakterin en son isteyeceği durumdur. Eskiyle vedalaşıp, yeniye kucak açmanız sizin hayrınıza olacaktır. Yeni düzenin yerleşmesi ilk başta kolay olmasa da zamanla size rahat soluk aldırır. Çarşamba elinizden olmayan durumlar karşısında özellikle kurumsal yapılar ve yurt dışı bağlantılarınızda gerginlik yaşayabilirsiniz. Perşembeden sonra Ay’ın da burcunuza geçmesiyle, parlak fikirleriniz ile pek çok sorunun üstesinden gelirsiniz.  

ikizler burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yükselen İkizler ve İkizler Burcu:

Artık bu hafta, geçmiş 3 yıldan gelen konuların, finansal zorlanmaların bir sonuca ulaşması gerekiyor. Ortaklıklarla ilgili ciddi başlangıçlar ya da bitişler gündeme gelebilir. Vergi, kredi, miras, sigorta ödemelerine odağınızı yönelterek yılın kapanışına hazırlanırsınız. Bu rutin işlere kısıtlı zaman ayırarak yeni çağın zihninize taşıyacağı parlak fikirlere hızlı şekilde odaklanmanızı öneririz. Eğitim, medya, yurt dışı, yabancılar, farklı dünya görüşleriyle 3 yıl boyunca eğlenceli, bilinmezlerle dolu bir serüvene adım atarak adeta oksijeni daha güçlü soluduğunuzu deneyimleyeceksiniz. Farklı iş kolları kapınızı çalabilir. Çarşamba günü arkadaşlarınızla aranızdaki gerginleşen ortama pek kulak asmayın. Zira daima öfkeyle kalkan zararla oturur. Hafta sonu spiritüel, metafizik ve okült konulara ilgi duyarak, karmik bağlar içeren ruhsal yaralanmalarınızı şifalandırırsınız.

yengeç burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yükselen Yengeç ve Yengeç Burcu:

Artık geleneksel bağlardan kurtulup, adeta yeni bir gezegene gitmeye karar vererek, hayat yolculuğunuzda köklü değişimlerle yüz yüzesiniz. Kişisel karardan öte yaşam düzeninizde kurallar zincirinin önünüze koyduğu temaları deneyimlemeye hazırlanmalısınız. Finansal zorluklar, partnerinizin kazancındaki belirsizlikler ya da kayıplar, sizi farklı iş alanlarına yönlendirip, yeni meslekler edinmenize ya da mesleğinizi farklı açılımlar katmanıza neden olacaktır. Başta süreç zor olsa da zamanla kendinize olan güveninizi artırırsınız. Salı günü kariyer hayatınızda yöneticilerin ya da ebeveynlerin birbirlerine karşı agresif tutumları arada kalmanıza neden olabilir. Sağduyulu, barışçıl tavrınızdan ödün vermeden olayları kontrol altına almayı deneyin. Cuma günü bir arkadaşınızın ya da sosyal grubun sürpriz bir iş teklifi sizi heyecanlandıracaktır. Cumartesi ikili ilişkilerde yaralanmalara açıksınız. Şefkatli tarafınızı karşınızdakilerden esirgemeyin.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yükselen Aslan ve Aslan Burcu:

Değişen dünya düzeninde partnerinizle el ele tutuşarak uzaya fırlatılacak rokete binmeye hazır mısınız? İkili ilişkilerde size bulutları gösterecek, özgürlüğün en dip noktasını deneyimletecek yeni kişilerle tanışabilir, ya da eski ilişkilerinize bambaşka bir boyut katabilirsiniz. Bu haftadan başlayarak 2023’e kadar 2005-2007 yılları arasında yaşadıklarınızın bir rövanşına ya da benzer deneyimlere şahit olabilirsiniz. Bazı Aslanlar o dönemde başlayan bir ilişkiyi sonlandırmak isteyebilirler. Ebeveynlerle alakalı sağlık konuları ya da iletişim kopuklukları gündeme gelebilir. Kronik dolaşım sistemi rahatsızlıklarını takip etmek zorunda kalabilirsiniz. Hafta sonu ise günlük hayatınızdaki aksayan konuları, çalışma arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi masaya yatırarak, geçmişten gelen yaralarınıza merhem olacak deneyimler yaşarsınız.

başak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yükselen Başak ve Başak Burcu:

Günlük rutininizin ve çalışma düzeninizin kökten değiştiği yepyeni bir döneme adım atıyorsunuz. Bu süreç size 2023 Mart ayına kadar derin deneyimler kazandıracaktır. Dijital alanlarda yoğunlaştığınız bir iş kolu daha fazla zamanınızı alır. Fakat bu yeni sürece adapte olurken standart yaşamın artan trafiği karşısında lütfen kendinizi gereksiz yere yormayın. Akis takdirde sinir sisteminizde zorlanmalar gündeme gelebilir. Çarşamba günü maddi harcamalarınızda kontrolsüz bir durumla karşı karşıya kalabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiye karşı olan bağlılığınızda kişiliğinizi etkileyen köklü değişimler eşiğindesiniz. Hayatın farklı yönlerine odaklanmak bundan sonra size ayrı bir deneyim katacaktır. Hafta sonu aşk hayatınızda kişisel görüşlerinizi dile getirirken karşınızdaki insanın kırılganlıklarına çözüm buldukça ruhsal açıdan özgürleşirsiniz. Komisyon tazı işlerde içinde bulunduğunuz koşullara karşı çok dikkatli olmalısınız.

terazi burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yükselen Terazi ve Terazi Burcu:

Hava enerjisini iliklerinize kadar hissettiğiniz bu haftaya adım atarken, bir uçan balona binmek isteseniz de ayaklarınızın toprakla temasını tamamiyle yerden kesmeniz mümkün olmaz. Demek ki aile konularının kemikleşmiş sürecine kalıcı çözümler ararken, diğer yandan sosyal mesafeyi koruduğunuz grup ilişkileri içinde (belki de bilgisayar önünde ya da whatsapp karşısında) size özgürlüğü yaşatacak bir partner ile hem zihinsel hem de duygusal açılımlar paylaşmak istersiniz. Bu ilişki size kattığı pek çok artı değerin yanı sıra, hayatın kısıtlayıcı kurallarıyla da tatlı tatlı yüzleşmenizi sağlar. Bu etkiyi hayatınıza ilginç bir hobi katarak da değerlendirebilirsiniz. Sizin için, orijinallik ve sıra dışılık bu sürecin temel konuları olacaktır. Çarşamba günü karşınızdakilerle gerginlik yaşamamaya çalışın. Özellikle ev hayatınızda manipülatif diyaloglar gündeme gelebilir. Hafta sonu bu duruma çözüm bulma yolları aramak ister, diğerleriyle içinizde birikmiş düşünceleri paylaşırsınız.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yükselen Akrep ve Akrep Burcu:

Ev hayatınızda neler olup bitiyor, bir durup düşünme zamanı. Hayatın hızlı akışı karşısında özel yaşamınıza gerektiği kadar vakit ayırabiliyor musunuz? Bu soruları artık bir öz eleştiri olarak kendinize sormanın zamanına geldiniz. Özellikle Mart ve Temmuz arasında yaşadıklarınızın hayatınıza doğrudan etki edeceği yeni bir yaşam sürecine “Merhaba” diyeceksiniz. Belki bu yenileşme süreci evinizden taşınmayı ya da ev ortamında yepyeni bir çalışma düzeni kurmayı size anlatacak. Networklerin ortasında yeni dünya düzenini sanal ortamlardan takip ederek, öz güveninizin geliştiği kültürel deneyimlere de açık olacaksınız. Ebeveynlerin sağlık konuları bu dönemde hassas olabilir. Cuma günü ikili ilişkilerde sürpriz bir anlaşmaya imza atmaya hazır olun. Hafta sonu aşk hayatınızda ne olup bitiyorsa yaraları sarma zamanı, geçmişteki kırgınlıklardan uzaklaşın.

yay burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yükselen Yay ve Yay Burcu:

Zihninizin zehir gibi çalıştığı, internet ortamında yeni kişilerle tanışacağınız, kısa yolculukların önem arz edeceği, belki kardeşinizle iş kuracağınız, eğitimler vereceğiniz bir dönemin içine giriyorsunuz. Sanki zihninizin kıvrımındaki bilgi depoları üç yıl boyunca gelişip büyüyecek ve insanlığın geleceği için çok faydalı bir projeye ya da internet aplikasyonuna imza atacak. Tasarım gücünüzün geliştiği konulara el atabilir, e online ticarette çığır açacak yeniliklerin lideri olabilirsiniz. Çarşamba günü ilişkileri gerginleştirecek gökyüzünün oyununa sakın gelmeyin. Bu durum, özellikle çocuğunuz ve ya sevgilinizle olan ilişkinin bir anda bomba gibi patlamasına neden olabilir. Sakin olmalı, sırtınızdaki oku hedefe fırlatmadan önce kalbinizin sesine de kulak vermelisiniz. Hafta sonu yıpranan duygularınızı iyileştirmek için meditasyon, yoga gibi çalışmalardan yararlanın. Ayrıca haftanın son iş günü gündelik hayatta hiç beklemediğiniz bir sürprizle karşılaşıp, pandemi gündemli akışta, hayatınıza neşe taşırsınız.

oğlak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yükselen Oğlak ve Oğlak Burcu:

Sizi siz yapan değerlerden ödün vermeden, teknolojilerle desteklenen bir iş kurup ortaklıklardan gelirinizi artıracağınız bir döneme adım atıyorsunuz. Bu hafta paranıza para katacak kadar şanslı olabilirsiniz. Bu parayı sanal ortamlardan da kazanabilirsiniz. Sizin kadar kurallara bağlı kalmayı seven biri için bu değişimin göz kamaştırıcı enerjisi tüm yaşam dinamiğinizi değiştirecektir. İş hayatının yanı sıra uzun zamandır sürdürdüğünüz bir birlikteliğe daha kalıcı ve sağlam bir enerjiyle bağlanmak isteyebilirsiniz. Maddi konularda sorumlulukları üzerinize alacağınız gönüllülük projeleri yardımsever ruhunuzu besler. Ayrıca teknoloji ve bilişim dünyasına yatırım yapabilirsiniz. Çarşamba günü ikili ilişkilerde baskıcı bir tavır takınmaktan kaçının. Diplomasinin her zaman daha değerli olduğunu en az bir Terazi burcu kadar bildiğinize hiç şüphemiz yok. Hafta sonu spiritüel dünyanın yüksek enerjisinden yararlanarak, geçmişten getirdiğiniz benliğinizdeki yaraları şifalandırın.

kova burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yükselen Kova ve Kova Burcu:

Artık bu hafta uzun zamandır yapımını tamamladığınız roketinizi ateşleyebilirsiniz. Sanki laboratuvarda üç yıldır deneyimini yaptığınız buluşun tanıtımını tüm dünyaya duyurmak için kendinizi hazır hissediyorsunuz. Bu köklü değişim sizin özellikle ikili ilişkiler alanında ön plana çıkacağınız kararlar almanıza yardım eder. Diğer yandan tüm bu yeniliklerin getirdiği sorumluluk, yüzünden özgürlüğünüzün kısıtlandığı duygusuna da kapılabilirsiniz. Bu kısıtlayıcı düşüncelerden sıyrılıp, yeni dünya düzeninde yapacaklarınıza odaklanmak sizin için akıllıca olacaktır. Yine bu dönemde evlilik ya da ayrılık rüzgarları yüzünüze çarpabilir. Damar hastalıkları ve ayak bileklerinizle ilgili hassasiyete karşı dikkatli olmalısınız. Hafta sonu kardeşiniz ya da yakın akrabalarınızla ilgili bir gündem geçmişten gelen yaralarınızın tekrar kanamasına neden olabilir. Yaşam tecrübelerinize dayanarak bu yaraları en güzel yine kendiniz sararsınız.

Yükselen Balık ve Balık Burcu:

Haftanın ilk günü ayaklarınız yere sağlam basarken aniden gökyüzünde dikkatinizi çeken bir cisme odaklanıp, gelecek üç yılınızı bu cismin hayatınıza kattıklarını anlamaya ve deneyimlemeye ayıracaksınız. Bu işin espri yanı olsa da, elinizde olmayan koşullar sayesinde mevcut düzeninizde bırakacağınız bir konu ya da ilişkinin ardından, yeniliklerle dolu bir sürecin kapılarının önünüze açılacağı gerçeğini gönül rahatlığı ile dile getirebiliriz. İnançlarınızı sorguladığınız, rüyalarınıza odaklandığınız, psişik güçlerinizin öne çıktığı bu dönemin size katacaklarını maksimum düzeyde hayatınıza katmanızı dileriz. Çarşamba günü bir arkadaşınızla aranızda sert bir tartışma ya da heyecanlı riski bol bir iletişim gündeme gelebilir. Bu dönemde yeni kararlar alırken, kendinizin bile şaşıracağı kadar hedefe odaklanıp hırs yapabilirsiniz. Ölçülü davrandığınız takdirde bu durum hayatınıza olumlu bir motivasyon katacaktır. Hafta sonu, kurduğunuz ilişkilerde ne kadar başarılı olduğunuz sorusunu kendinize sorup kendi kendinizi eleştirmekten kaçınmanızı öneririz.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et