İstanbul’da Yolcu Uçağı Pistten Çıktı! – Son Dakika

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda Uçak Pistten Çıktı

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bir yolcu uçağı pistten çıktı. Kaza sonrası özellikle inişlerde aksaklıklar meydana geldi. Tüm bu olumsuzluklara rağmen, şu anda yalnızca kargo uçaklarının kullandığı Atatürk Havalimanı’nda ise herhangi bir olumsuzluk gözlenmiyor. Sabiha Gökçen Havalimanı’nda saat 11:20’ye kadar uçuşlara ara verildi. THY ise seferlerine 15:00’e kadar ara verdiğini duyurdu.

Sabiha Gökçen Pistten Çıkan Uçak

Şarika-İstanbul seferini gerçekleştiren Pegasus Havayolları’na ait Boeing 737-800 tipi yolcu uçağı iniş yaptığı sırada pistte tutunamadı. Şiddetli rüzgarın etkili olduğu İstanbul’da uçağın yolcuları acil çıkış kapılarından tahliye edildi. Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yaşanan kaza sonrası diğer uçakların inişinde de aksamalar yaşandı. Birçok uçak pisti pas geçerek hava tur attı. Bazıları ise çevre havalimanlarına yönlendirildi.

Sabiha Gökçen’de Hava Trafiği Durdu

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, Twitter’dan duyuru yaparak saat 15:00’e kadar THY’nin Sabiha Gökçen Havalimanı’na iniş ve kalkışlı seferleri iptal ettiklerini duyurdu.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et