İsmail Küçükkaya’nın Tırnak İzleri Eda Küçükkaya’nın Kollarında…!

Şoke Eden Tırnak İzleri

 haber sunucusu İsmail Küçükkaya ve Eşi Eda Demirci evlilikten sonra soyadı değişen Eda Küçükkaya mahkemeye sunduğu dilekçede eşi İsmail Küçükkaya’nın kendisine şiddet uyguladığını, ağzını kapatarak sürüklediğini ve “bu kadar ünlü olmasam ağzını yüzünü dağıtırdım” diyerek yumruk attığını ifade etti.

Başka kadınlarla samimi pozlar veren ve Eda Küçükkaya’nın çocuk isteğini reddeden, nişan yüzüğü dahi takmayan İsmail Küçükkaya, mesleği ve geliri nedeniyle eşini küçük gördü. Taraflar arasındaki ilk gerginlik  gününde yaşandı. Daha sonrasında devam etti.

Mahkemeye verilen Dilekçede, “Davalı ilk şiddet olayında müvekkilim Eda Küçükkaya’nın kafasını tutmuş, sürükleyerek ve ağzını kapayarak perde açık olduğundan kimse görmesin diye kütüphaneye doğru sürüklemiştir.

İkinci olayda müvekkilimin kollarında davalının tırnak izleri çıkmış, yüzüne yumruk atmış ve ‘şu anki konumum olmasa senin yüzünü gözünü dağıtırdım” demiştir” diyerek davalı İsmail Küçükkaya’nın eşine fiziksel şiddet uyguladığı öne sürüldü.

Eda Küçükkaya Tazminat Davası İle Birlikte  Davası Açtı

Davalı İsmail Küçükkaya, eşine fiziksel şiddet de uyguladı. İlk olayda eşinin kafasını tutarak onu sürükledi ve ağzını kapayarak pencerede perde açık olduğundan kimse görmesin diye kütüphaneye doğru sürükledi. İkinci olayda eşinin kollarında davalı kocanın tırnak izleri çıktı.

Davalı koca, “Şu anki konumum olmasa senin yüzünü gözünü dağıtırdım” dedi. Üçüncü olayda Mersin’deki festivalde yaşandı. İsmail Küçükkaya eşinin yüzüne yumruk attı. Ayrıca Eda Küçükkaya’nın kayınvalidesi, “Çocuk yapmayın, her ay geleceğim ve sizi boşayacağım” dedi. Eşi bebek istemesine rağmen davalı koca, “Artık çocuk da olmaz. Ben  adamı değildim, niye evlendim, hiç evlenmeyi düşünmüyordum’ diye söylemlerde bulundu.

Eda Küçükkaya’nın bebek sahibi olma şansı azaldı. Davalı kocanın gelirinin çok yüksek olduğunu belirten Eda Küçükkaya, ziynet eşyalarının iadesini istedi. Davalı kocaya ait Kağıthane, Sarıyer, Eyüpsultan, Çankaya ve Etimesgut’taki taşınmazlar ile hesaplarına tedbir konulmasını isteyen Eda Küçükkaya, boşanmak için 1 milyon 200 bin lira tazminat ve aylık 15 bin lira talep etti.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et