İsmail Küçükkaya Kimdir? Kaç Yaşında?

İsmail Küçükkaya Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım’ın Katılacağı Canlı Yayında Moderatörlük Yapacak. Peki İsmail Küçükkaya Kimdir? Yaşamı, Kariyeri, Eşi ve Tecrübeleri…

İsmail Küçükkaya, gazetecilik kariyerine 1991 yılındaHürriyetGazetesi’ndemuhabirlikyaparak başladı. Hürriyet Gazetesi’nde çalıştıktan sonra Sabah ve Star gazetelerinde görev aldı. 2000 yılında Akşam gazetesinde köşe yazarlığı yapmaya başlayan gazeteci, 2003 yılında köşe yazarlığını da sürdürerek SkyTürk TV’de Ankara temsilcisi olarak çalışmaya başladı.

2005-2008 senelerinde Akşam Gazetesi’nin Ankara temsilciliği yürüten Küçükkaya, 2008 yılı Kasım ayında Akşam Gazetesi’nin genel yayın yönetmeni oldu. Haziran 2013 tarihinde Gezi Parkı olaylarının ardından görevinden alındı.

2013 yılı Eylül ayında Fox TV’de “Çalar Saat” adlı programı sunmaya başladı.

2008 yılında “Cumhuriyetimizi Dair” ve 2012 yılında “Cumhuriyet’in İlk Yüzyılı” adlı iki kitap yazmıştır.

Gazeteci İsmail Küçükkaya 10 Temmuz 2016’da evlendi. Gazeteci İsmail Küçükkaya, Samsun’da görev yapan görsel sanatlar öğretmeni Eda Demirci ile dünyaevine girdi.

KÖŞE YAZARLIĞI 2000 YILI İTİBARİYLE BAŞLADI

2000 yılı itibari ile kısa zaman içerisinde edindiği başarıları taçlandırdı ve Akşam Gazetesi kadrosunda köşe yazarlığı yapmaya başlayarak Türkiye tarafından tanınan bir isim olarak dikkat çekti. Köşe yazıları ile dikkat çeken İsmail Küçükkaya, hızlı yükselişine devam etti.

2003 yılında Akşam’da köşe yazarlığı yaparken aynı zamanda Skytürk Televizyonu Ankara Temsilciliği görevine getirilerek yine büyük bir başarıya imza attı. 2005 – 2008 yılları arasında ise Akşam Gazetesi’nin Ankara temsilcisi olarak görevlerini icra etmeye başladı.

2008 YILINDA KİTAP ÇIKARDI

İsmail Küçükkaya, yazalığa dair müthiş yeteneklerini 2008 yılında çıkarmış olduğu Cumhuriyetimize Dair kitabı ile birlikte sergilemiş ve insanlara sunmuştur.

GENEL YAYIN YÖNETMENLİĞİNE GETİRİLDİ

2008 yılının sonlarına doğru Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği görevine getirilen ve mükemmel bir kariyerin en yüksek mertebesine çıkmayı başaran İsmail Küçükkaya, Haziran 2013 tarihine kadar bu görevi başarı ile sürdürmüştür. Görevi süresince gazete birçok farklı ve başarılı işe imza atarak bu anlamda fark yaratmıştır.

FOX TV KARİYERİ BAŞLADI

İsmail Küçükkaya, 2013 yılının son çeyreğinde FOX TV kanalına transfer olarak sabah programı yapmaya başladı ve çok kısa bir zaman dilimi içerisinde tüm Türkiye’nin sevdiği isimlerden birisi olarak dikkat çekti.

Çalar Saat programının sunucusu olarak 4 yıla yakındır aktif bir şekilde görev alan İsmail Küçükkaya, gazetecilik sektörünün en kariyerli isimlerinden birisidir.

İsmail Küçükkaya’nın Eşi Kimdir ? Eda Demirci Kimdir ?

Eda Demirci Kimdir?

Hakkında pek fazla bilgi bulunmayan Eda Demirci’nin güzel sanatlar öğretmeni olduğu ve Samsun’da görev yaptığı bilinmektedir.

Eda Demirci ne zaman evlendi

Eda Demirci, 09 Temmuz 2016 tarihinde, FOX TV ekranlarında yayınlanan “Çalar Saat” programının sunuculuğunu yapan İsmail Küçükkaya ile hayatını birleştirdi.

Aile yakınlarının ve çiftin dostlarının davetli olduğu nikah, 09 Temmuz 2016 tarihinde, saat 19:30’da kıyıldı.

Düğüne ünlüler katıldı

Çiftin nikah şahitliklerini Tarihçi İlber Ortaylı, Bahçeşehir Okulları kurucusu Enver Yücel, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Fox Yönetim Kurulu üyesi Engin Güner ve Fox GYM Doğan Şentürk ve Göztepe Spor Başkanı Mehmet Sepil üstlendi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et