İş Adamı ve Ailesi Siyanürle İntihar Etti!

İstanbul Bakırköy’de Bir Siyanür Vakası Daha İş Adamı Bahattin Delen Eşi ve Çocuğu Öldü!

İstanbul Bakırköy’de bir evde biri çocuk 3 kişinin cesedi bulundu. Bakırköy Kaymakamlığı, ”Yapılan ölçümlerde olay yerindeki kokunun siyanür olduğu tespit edilmiştir” dedi. İş adamı Bahattin Delen ile eşi Zübeyde ve yedi yaşındaki çocukları Ali Delen’in cansız bedenleri İstanbul Bakırköy’deki evlerinde bulunurken, polisin ilk değerlendirmesine göre; baba Bahattin Delen siyanürle intihar etti, eşi ve çocuğu da kokudan etkilendi. Fakat savcılık, “Delen, önce eşinin ve çocuğunun zehirlenmesine sebebiyet verdi, ardından intihar etti” değerlendirmesi yaptı. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’ndan, ‘hanımefendi evden çıkmaya çalışmış…’ açıklaması yürek yakarken; Bahattin Delen’in Kuyumcukent’teki iş yerinde altın ticareti ile uğraştığı ve bir takım internet siteleri üzerinde kayıt dışı ticari işlemler nedeniyle aşırı derecede borçlandığı bilgisine ulaşıldı. 

Bir Siyanür Vakası Daha…

Bu sabah 06.45’te Bakırköy Osmaniye Mahallesi Çoban Çeşme Sokak Numara 6’daki apartmanın 4’ncü katındaki 8 numaralı dairede yaşandı. Apartman sakinleri, dairenin açık olan kapısı önünde, anne Zübeyde Delen’in (38) cansız bedenini görüp polisi aradı. Hemen eve gelen polis, daireden gelen yoğun koku üzerine AFAD’a bilgi verdi.

İstanbul Bakırköy Siyanürle Ölüm - Bahattin Delen, Zübeyde Delen
İstanbul Bakırköy Siyanürle Ölüm – Bahattin Delen, Zübeyde Delen

Polis Geniş Güvenlik Önlemleri Aldı

Polis bina ve çevresinde önlem alırken, gelen AFAD (KBRN) ekipleri, özel kıyafetler giyip içeri girdi. Ekipler evin salonunda yerde Kapalıçarşı’da kuyumcu olan Bahattin Delen (38) ile çiftin 6 yaşındaki oğulları Ali’nin cansız bedenini buldu.

Sokak Kapatıldı

Polis, olayın olduğu sokağı kapatarak binada bulunanları tahliye ederken, ailenin yakınları sinir krizi geçirdi.

Odada Siyanür Bulundu

Evde yapılan incelemede bir odada siyanür bulundu. Yapılan araştırmalar sonunda annenin, siyanürden zehirlenmeye başladığı anda can havliyle yardım istemek için daire kapısını açtığı ancak aynı yerde hayatını kaybettiği belirlendi. Cesetler Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et