İram Sak’ın Tatil Görüntüleri Sosyal Medyayı Salladı

İrem Sak’ın dekoltesi sosyal medyayı salladı

Güzel oyuncu İrem Sak yaz başından bu yana paylaştığı cesur pozlarına bir yenisini daha ekledi. İrem Sak’ın ayna karşısında çektiği fotoğrafına takipçileri beğeni yağdırdı.

Fox TV’de yayınlanan Bir Aile Hikayesi’nde rol alan İrem Sak, dizinin sezon finali yapmasının ardından tatile çıktı. Yaz tatiline ara vermeden devam eden ünlü oyuncu, Bodrum’un ardından Alaçatı’da denizin ve güneşin tadını çıkarıyor. Tatilinden sık sık fotoğraflar paylaşan İrem Sak’ın son gönderisine de beğeni yağdı.

ÜNLÜ İSİMLERDEN YORUMLAR 

Güzel oyuncu ayna karşısında çektiği fotoğrafını Instagram’dan paylaştı. Sak’ın paylaşımına ünlü isimler de yorum yaptı. Danla Biliç, “Bende neden böyle durmamıştı acaba…” yorumu yaparken, Simge Sağın da övgüler dizerek, “Bebeksin bebek. Çok güzel olmus kırmızılar üstünde” diye yazdı.Ünlü senarist ve oyuncu Gülse Birsel ise fotoğrafa “İrem hanım kalıcı oje mi normal mi, ve normal ojeyse lütfen marka, numara öğrenebilir miyim? Fotoda çok dikkatimi çekti. Tşk.” yorumunda bulundu.

İrem Sak’tan havuz pozu

Bodrum’da tatil yapan İrem Sak, sosyal medya hesabından paylaşım yapmayı da ihmal etmedi. Ünlü oyuncunun Instagram’da paylaştığı havuz pozuna beğeni yağdı.

Fox TV’de yayınlanan Bir Aile Hikayesi’nde rol alan İrem Sak, dizinin sezon finali yapmasının ardından tatile çıktı.

Eylül ayına kadar tatil yapacağını söyleyen İrem Sak, Göcek’te başladığı tatiline Bodrum’da devam ediyor.

Tatil paylaşımlarıyla dikkat çeken Sak, son olarak ise havuzda çekilen bir pozunu “Bedelini ödedik içimiz yana yana yana yana yana yana” notuyla Instagram’dan paylaştı.

Ünlü oyuncunun paylaşımına kısa sürede on binlerce beğeni ve yorum geldi.

İrem Derici bikinili görüntülendi

İrem Derici, tatil için Bodrum’u tercih eden ünlülerden oldu. Ünlü şarkıcı, arkadaşlarıyla iskelede keyif yaparken görüntülendi.

Habertürk’ten Onur Aydın’ın haberine göre; Şarkıcı İrem Derici’nin Bodrum tatili devam ediyor.

1/ 5

Derici, arkadaşlarıyla bir otelin iskelesinde görüntülendi.

2/ 5

Ünlü şarkıcı, deniz keyfi yaptıktan sonra, yemek için kaldığı otelin restoran kısmına geçti.

3/ 5

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et