İnci Ertuğrul Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?

İnci Ertuğrul Kimdir? İnci Ertuğrul Nereli? İnci Ertuğrul Kaç Yaşında?

İnci Ertuğrul,  TRT de sunuculuk hayatına başlamış Karadeniz Teknik Üniversitesi İşletme bölümü mezunudur. 1956 Trabzon doğumlu olduğu bilinen sunucunun 61 yaşında olduğu söylense de kendisi bunu reddetmiştir. Fakat çoğu kaynağa ve habere göre 61 yaşında olduğu bilinmektedir. Evli olduğu bilinen sunucu son olarak Fox Tv ekranlarında Kaybolan Çiçekler adlı programla yeniden kitleler tarafında sevilir ve bilinir hale gelmiştir. İnci Ertuğrul, hiç bir zaman ekranlarda fiziği ve yaşı ile ilgili olarak gündeme gelmek istemediğini belirtmiştir. İnci Ertuğrul evli ve bir kız çocuk annesidir.

İnci Ertuğrul Kimdir ve Kariyeri
İnci Ertuğrul

İnci Ertuğrul’un Kariyeri ve Programları 

İnci Ertuğrul spikerlik mesleğine ilk olarak TRT tarafından açılan spikerlik sınavı ile adım atmıştır. Bu sınavdan sonra TRT’de eğitim alan İnci Ertuğrul devamında ise çeşitli radyolarda program sunucusu ve yapımcı olarak çalışmıştır. 1993 senesinde TGRT kanalının kurulması ile birlikte İstanbul’a gelen ve bu kanalda çalışmaya başlayan İnci Ertuğrul, radyo programcılığının yanı sıra, TGRT ‘de tartışma programları sunmaya başlamıştır. TRT, Flash TV, Star TV, TGRT gibi kanallarda spiker olarak görev alan İnci Ertuğrul uzun yıllar haber spikeri olarak ekranlarda olmuştur. Ardından bir süre ekranlara ara vermiş ve akademisyen olarak görev almıştır. Özel bir üniversitede ders vermiştir.

İnci Ertuğrul’un yer aldığı programlar ise şöyle; Kaybolan Çiçekler,İnci Ertuğrul ile Rengarenk,İnci Ertuğrul ile Haber Tadında,TRT Haber,Hayırlı Günler,Gençlerle

İnci Ertuğrul ve Kızı
İnci Ertuğrul ve Kızı

Kaybolan Çiçekler Programı – İnci Ertuğrul 

En güncel programı olan Kaybolan Çiçekler de  kayıp çocukları ve kızları aramaktadır. İnci Ertuğrul, Kaybolan Çiçekler adlı programla Fox tv ekranların da her sabah izleyici ile buluşmaktadır. Bir Sosyal Sorumluluk programı da diyebileceğimiz programda ortadan kaybolan kız çocukları ve kaçırılan kız çocukları ile ilgili araştırmalar yapan başarılı sunucu geçtiğimiz günlerde kendi öz çocuğunu aşığından kıskandığı için öldürten bir anneyi konuk olarak aldı ve annenin kendi çocuğunun ölüm emrini vermesiyle ilgili şok itiraflarla katil anne Fatma Taşkın’ı yakalattı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et