İlker Karagöz Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? FOX TV Çalar Saat

FOX TV Çalar Saat Sunucusu İlker Karagöz Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Boyu Kaç? Eşi Damla Karagöz ve Çocukları

İlker Karagöz FOX TV’de sabah saatlerinde Çalar Saat programı ile karşımızda yer alıyor. Her yönü ile merak edilen Karagöz’ün hayatını, kariyerini ve biyografisini sizler için hazırladık. FOX TV’de yaz ayları boyunca Çalar Saat isimli programın sunuculuğu üstlenen İlker Karagöz, gazeteci ve sunucudur. 18 Mart 1980 yılında Muş’ta dünyaya gelen İlker Karagöz, şu anda 41 yaşındadır. 1.81 boyunda evli ve iki çocuk babası İlker Karagöz’ün Damla Ünler Karagöz ile evliğinden Can Karagöz ve Deniz Karagöz isimli iki erkek çocuğu vardır.

İlker Karagöz Kimdir, Kaç Yaşında? Nereli? Boyu Kaç?
İlker Karagöz Kimdir, Kaç Yaşında? Nereli? Boyu Kaç? Damla Karagöz

İlker Karagöz Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Boyu Kaç?

Yaz aylarında FOX TV’de her sabah 08:00’da başlayan Çalar Saat isimli programın sunuculuğunu İsmail Küçükkaya’dan devralan İlker Karagöz, gazeteci, muhabir ve sunucudur. 18 Mart 1980’de Muş’ta dünyaya gelen İlker Karagöz 41 yaşındadır. 1.81 boyunda olan İlker Karagöz, Muş doğumlu olsa da aslen Çanakkaleli’dir. Balık burcu olan sunucu ve gazeteci İlker Karagöz’ün tam adı ise Arda İlker Karagöz’dür. Ek olarak İlker Karagöz Evli ve iki çocuk sahibidir.

İlker Karagöz, Damla Karagöz, İlker Karagöz, Eşi ve Ailesi
İlker Karagöz, Damla Karagöz, İlker Karagöz, Eşi ve Ailesi

Muş’tan Çanakkale’ye gelen İlker Karagöz, ilkokul ve orta öğretimini Çanakkale’de tamamlamıştır. Daha sonra Ankara Üniversitesi’nde İletişim Fakültesi, Gazetecilik bölümünü kazanmıştır. Sonrasında İlker Karagöz, 2002 yılında bu bölümden mezun olmuştur. Gazeteci ve sunucu İlker Karagöz kariyerine ilk olarak ATV’de başlamıştır. Ankara’da ATV’nin Ankara Haber Merkezinde muhabir olarak görev yapmıştır. Karagöz, 2007 yılında FOX TV’ye parlamento muhabiri olarak transfer olmuştur. Daha sonra FOX TV’nin kuruluşunda haber editörü olarak işe başlayan İlker Karagöz, 2017’den beri FOX TV’de hafta sonları sabah haberleri sunuculuğunu üstlenmektedir. Şu anda ise Karagöz, hafta içi saat 08:00’de izleyicilerle buluşmaktadır.

Damla Ünler Karagöz İle Evliliği ve Ailesi

İlker Karagöz, 17 Aralık 2012’de Damla Ünler ile dünya evine girmiştir. “İlker Karagöz ile Çalar Saat” programını başarıyla yürüten sunucu ve gazeteci Karagöz, gazeteci Damla Karagöz ile evlidir. Daha sonra Damla Ünler Karagöz ile evliliğinden 2 erkek çocuğu sahibi olmuştur.

Damla Karagöz, İlker Karagöz, İlker Karagöz'ün Eşi
Damla Karagöz, İlker Karagöz, İlker Karagöz’ün Eşi

İlker Karagöz’ün Deniz ve Can Karagöz isimli iki çocuğu vardır. Son olarak İlker Karagöz geleceğin en başarılı gazetecilerinden biri olarak görülmektedir.

One thought on “İlker Karagöz Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? FOX TV Çalar Saat

  1. damla hanım eşinin ankara’da dj’lik yapan metresi n.ye ailesiyle birlikte oturması için bir daire aldığını biliyor mu? üstelik bu hanımı mesut yar’la paylaşamayan eşinin yar’la kavgalı olduğundan haberdar mı?

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et