İkranur’un Ölümü İle İlgili Son Gelişmeler!

Giresun’un Bulancak ilçesine bağlı İcilli köyünden ortadan kaybolan İkranur Tirsi’in cansız bedenine geçtiğimiz gün ulaşılmıştı. Bugün İkranur’un ölümü ile ilgili yeni gelişmeler Müge Anlı tarafından aktarıldı. İkranur Tirsi’in nasıl bulunduğunu anlatan Müge Anlı en son gelişmeleri havadan görüntüleri canlı yayında izleterek açıkladı.

İkranur Tirsi'in Ölümü İle İlgili En Son Gelişmeler
İkranur Tirsi’in Ölümü İle İlgili En Son Gelişmeler

Kaybolmasından 68 saat sonra cansız bedeni dere yatağında bulunan 7 yaşında ki İkranur Tirsi’in ölümü ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. İkranur’un kaybolduğu gün 27 Haziran 2020 saat 20:00’de 3 kez “acı çığlık” sesi duyulduğu köylüler tarafından söylenmişti. Çığlık seslerinin geldiği yön araştırılınca dere yatağında küçük kızın cesedine ulaşılmıştı. Bugün Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ele alınan İkranur’un ölümü ile ilgili ön otopsi raporu çıkarken küçük kızın ölüm nedeni tam olarak belirlenememişti. İkranur’un ölümü ile ilgili en son gelişme ise yine çığlık sesini duyan İbrahim Gündoğdu’dan geldi. İbrahim Gündoğdu, bahçesinde ayak izleri olduğunu söyledi. İbrahim Gündoğdu, “erkek ve bot veya çizmeye ait ayak izleri” olduğunu söyleyerek Jandarmaya ayak izlerini gösterdi.

Ön Otopsi Raporu Açıklanmıştı!

68 saat boyunca süren aramalar sonucu evinin 7 kilometre uzağında Salman mevkisi Adaköy deresinde ölü bulunan İkranur Tirsi’nin cansız bedeni olay yeri incelemesinin ardından Adli Tıp Şube Müdürlüğü’ne götürülmüştü. Ön otopside İkranur’un ölümünde ilk tespitlere göre travmatik bir bulguya rastlanılmadı. Fakat gerek bölgenin coğrafi koşulları gerekse yaşı itibariyle küçük kızın 7 kilometre boyunca yürümüş olmasının imkansız olduğu hem köylüler hemde Müge Anlı’da yer alan Adli Tıp uzmanı Mehmet Şevki Sözen tarafından söylendi.Jandarma ekipleri ise tahkikatın sürdüğünü açıkladı. İkranur’un ölümü ile ilgili son gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et