İkranur Tirsi’nin Otopsi Raporu Çıktı Mı?

Giresun’un Bulancak İlçesinde İcilli köyünde kaybolan ve 4 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 7 Yaşında ki İkranur’un ölümü ile ilgili araştırmalar sürüyor. İkranur’un ön otopsi raporu açıklanırken, küçük kızın başına ne geldiği ise çıkacak otopsi raporunun ardından belli olacak. Peki İkranur’un otopsi raporu ne zaman çıkacak? İkranur Neden Öldü? İkranur’un Başına Ne Geldi?

İkranur Tirsi Müge Anlı Son Dakika Giresun
İkranur Tirsi Müge Anlı Son Dakika Giresun

Müge Anlı’nın programında aradığı ve maalesef 4 gün sonra cansız bedenine ulaşılar, İkranur Tirsi’nin ciğerlerinde su bulunduğu için boğularak öldüğü Müge Anlı tarafından açıklandı. Müge Anlı, İkranır’un boğularak öldüğünü biliyoruz fakat biri tarafından veya kendi kendine boğulup boğulmadığını bilmiyoruz dedi. Fakat İkranur Tirsi’nin ölümü ile ilgili Müge Anlı’da yer alan uzmanlar bir çocuğun bu kadar uzağa gitme ihtimalinin çok düşük olduğunu belirttiler. İkranur Tirsi’nin ailesi de İkranur’un kaybolduğu harman alanından bulunduğu yere gitmesinin imkansız olduğunu söylediler.

“Tecavüze Uğramamış”

Müge Anlı, 7 Yaşında ki İkranur Tirsi’nin tecavüze uğramadığını gelen bilgiler ışığında söylerken, her ihtimalin yetkililer tarafından ivedilikle araştırıldığını söyledi. İkranur’un otopsi raporunun ise toplumun duyarlılığı ve kamuoyunun bir an önce olayın aydınlatılmasını istemesi nedeniyle hızlı bir şekilde hazırlanacağı öğrenildi. İkranur’un nasıl hayatını kaybettiği ile ilgili en önemli şüphe ise İkranur’un görmemesi gereken bir şeyi gördüğü için öldürüldüğü ihtimali. İkranur’un otopsi raporu henüz çıkmazken olay ile ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et