İkranur Tirsi Ölümü İle İlgili Yeni Gelişme!

7 Yaşında ki İkranur Tirsi’nin ölümü ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Giresun’un Bulancak ilçesine bağlı bir köyde kaybolan ve 4 gün sonra cansız bedenine ulaşılan İkranur Tirsi’nin ölümü ile ilgili özel bir ekip kurulmuştu. 7 Yaşında ki küçük kızın aile üyeleri de dahil olmak üzere köyde yaşayan 20 kişiden DNA örneği alındı.

İkranur Tirsi Ölümü İle İlgili Yeni Gelişme!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı tarafından da aranan, 7 Yaşında ki İkranur Tirsi, 27 Haziran akşam saat 18:00 sıralarında büyükbaş hayvanların yanına gitmişti. Küçük kız, geri dönmeyince 2 çocuk durumu ailesine haber vermiş, çevrede arama yapan ailesi, kızlarını bulamayınca jandarma ekiplerine bildirmişti. Giresun’un İcilli köyünde ortadan kaybolan İkranur için Jandarma, AFAD ve AKUT iz takip köpekleri, kadavra köpekleri ve 150 kişilik personelle küçük kızı aramıştı. Fakat küçük kıza dair herhangi bir ize rastlanılmamıştı.

İkranur’un Çığlık Sesleri Duyulmuştu!

İkranur Tirsi’nin kaybı ile ile ilgili 4’üncü güne girilirken, bölgede yaşayan bir köylü saat 20:00 sularında çığlık sesi duyduğunu söylemişti. 3 kez üst üste “canı yanar” bir biçimde çığlık sesi duyduğunu söyleyen köylü, Ahmetli köyü merkeze doğru bu sesi duyduğunu beyan etmişti. O bölgeye doğru araştırmalarını sürdüren ekipler, İkranur Tirsi kaybolduğu yerden yaklaşık 7-8 km uzaklıkla incirli mevkinde dere içerisinde cansız bedenini bulunmuştu.

20 Kişiden DNA Örneği Alındı!

İkranur Tirsi’nin ölümü ile ilgili özel bir ekip kurularak araştırmalar sürerken, içerisinde aile üyelerinin de olduğu 20 kişiden DNA örneği alındı. İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilen DNA örnekleri inceleniyor. Özel ekibin olay bölgesindeki araştırmaları da sürüyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et