İki Çocuk Annesini Öldürüp Kaçan Veli Ünder Her Yerde Aranıyor!

30 yaşında ki iki çocuk annesi Duygu Çelik, bıçaklanarak öldürülmüş halde ormanlık alanda bulundu. Cinayete kurban giden Duygu Çelik’in katil zanlısı olarak ise Veli Ünder her yerde aranıyor.

Veli Ünder, Duygu Çelik, Cinayet
Veli Ünder, Duygu Çelik, Cinayet

Antalya’da iki çocuk annesi 30 yaşında ki Duygu Çelik, 14 gün önce fatura ödemek için evden çıktı ve bir daha haber alınamadı. Veli Ünder’in telefon sinyallerini takip eden emniyet Duygu Çelik’i ormanlık alanda sırtından ve karnından bıçaklanarak öldürülmüş halde buldu. Duygu Çelik’in ilişkisi olduğu Veli Önder ise katil zanlısı olarak her yerde aranıyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen konu ile ilgili her saat yeni bilgiler geliyor.

“Veli Önder Uyuşturucu Ticareti Yapıyor”

Veli Ünder
Veli Ünder

Duygu Çelik’in kardeşi Anıl Çelik, ablasını kaçıran Veli Ünder’in uyuşturucu ticareti yaptığını söyledi. Veli Ünder’in yasa dışı işleri olduğuna dikkat çeken Anıl Çelik, ablasının kollarında ve vücudunda darp izleri olduğunu söyledi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et