Iğdır’da Korkunç Cinayet! Kardeşini Namaz Kılarken Öldürdü

Iğdır’da Miras kavgasında korkunç cinayet! Kardeşini namaz kılarken öldürdü

Iğdırd’a miras paylaşımı için giden İman Tazegün (55), tartışma yaşadığı kardeşini namaz kıldığı sırada başından vurarak öldürdü. Cinayet sonrası katil ağabey, otomobiliyle Nahçıvan’a kaçtı.

Olay, dün akşam, Aralık ilçe merkezinde meydana geldi. İddiaya göre, Ankara’da yaşayan emekli memur İman Tazegün, ölen babasından kalan mirası paylaşmak için ilçeye geldi. İnan Tazegün, kardeşi Hüseyin Tazegün’den (46) payını istedi. Kardeşler arasında tartışma çıktı.

“Sen yıllar önce hakkını aldın, senin hakkın yok”

İddiaya göre Hüseyin Tazegün, ağabeyine, “Sen yıllar önce hakkını aldın, senin hakkın yok” dedi. Tartışma kardeşlerin  yakınlarının araya girmesiyle sonlandı.

3 çocuk babası sahibi olan Tazegün, olay yerinde hayatını kaybetti

Ancak aynı günün akşamında, Hüseyin Tazegün namaza durdu. İman Tazegün de arkadan yaklaştığı kardeşinin başına bir el ateş etti. Evli ve 3 çocuk babası sahibi olan Tazegün, olay yerinde hayatını kaybetti. 

 Polis, İman Tazegün’ü yakalamak için çalışma başlattı

Otomobiliyle olay yerinden kaçan İman Tazegün, 37 kilometre uzaklıktaki Dilucu Sınır Kapısı’ndan geçerek Nahçıvan’a gitti. Polis, İman Tazegün’ü yakalamak için çalışma başlattı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et