İdlib’te Yaralanan Askerler Hatay’a Getiriliyor İddiası!

İdlib’teki çatışmalarda yaralanan askerler Hatay ve Reyhanlı’daki devlet hastanelerine getirildiği iddia edildi.

son dakika
son dakika

İleriHaber adlı sitede yayınlanan habere göre Hatay’da ve Reyhanlı ilçesindeki devlet hastaneleri İdlib’den getirilen yaralı askerlerin hareketliliği içerisinde. İleri Haber’in Hatay’da ulaştığı kaynaklara göre çok sayıda yaralı hastanalere getirilmeye devam ediyor. Yaşamını yitiren askerlerin olup olmadığına ilişkin net bir bilgiye ise ulaşılamadı.

TSK’da Tüm İzinler İptal Oldu!

İleri Haber’in edindiği bilgilere göre şu anda Serakib bölgesinde ağır bombardımanlar devam ederken, Reyhanlı Devlet Hastanesi’nde sivillere girişler kapatıldı. Bununla birlikte pek çok farklı kaynaktan teyit edilmiş ölü ve yaralı asker sayısı bildiriliyor. Öte yandan Türk Silahlı Kuvvetleri’nde tüm izinler iptal edildi.

Resmi Bir Açıklama Yok

Bir çok askerin şehit olduğu ve yaralıların Hatay ve Reyhanlı’da ki hastanelere getirildiği haberleri bir çok internet sitesi ve sosyal medya mecralarında yer alsa da tüm bu konuşulanlara ve iddialara karşılık henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et