İçişleri Bakanı Soylu,Yılmaz Özdil’i Hedef Aldı

Süleyman Soylu, Yılmaz Özdil’i hedef aldı: “İt ürür kervan yürür”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yerde yemek yerken askerlerle verdiği fotoğrafı eleştiren gazeteci Yılmaz Özdil’i hedef aldı, “Bizim köyde şöyle söylerler; İt ürür kervan yürür!” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yerde yemek yerken askerlerle verdiği fotoğrafını eleştiren Sözcü yazarı Yılmaz Özdil’i hedef aldı.

Yılmaz Özdil, Süleyman Soylu’nun Belbuka Kalekol Üs Bölgesi Komutanlığında yerde yemek yerken askerlerle verdiği fotoğrafa eleştirilerde bulundu.

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Özdil, “38 yıldır bu memlekette gazetecilik yapıyorum, terörün en saldırgan dönemlerinde sınır karakolları gördüm, Türk askerinin postalını çıkarıp yerde yediğini ilk defa görüyorum” dedi.

Süleyman Soylu, Özdil’in bu paylaşımına sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Soylu, açıklamasında, “Yıllar sonra, üç ay önce üstlendiğimiz Belbuka Üst Bölgesi sadece PKK’nın değil, PKK yardakçıları Yılmaz Özdil ve medya faresinin de psikolojisini bozmuş anlaşılan… Bizim köyde şöyle söylerler; İt ürür kervan yürür!” ifadelerini kullandı.

Soylu’nun ifadelerinin ardından Özdil yeni bir paylaşım yaptı ve “Bizi korumakla görevli içişleri bakanı, bizi hedef göstererek küfretmiş, hoşgeldin 2021 :))” dedi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et